Vesti/Najnovije
28.06.2021.

Direktor Assassin's Creed Valhalla napušta Ubisoft zbog EA Motive

Eric Baptizat prelazi na novi projekat

Eric Baptizat, direktor "Assassin's Creed Valhalla", pridružio se studiju EA Motive kao direktor igre na nenajavljenom projektu, nakon 16 godina u Ubisoftu.  

Baptizat je započeo rad u Motivu u aprilu, ali taj potez nije bio objavljen u štampi.

Zbog čega je to bitno?

Niko nije odgovoran za kvalitet bilo koje igre, ali prelazak vrhunskih ljudi iz jednog velikog studija u drugi može signalizirati ambicije koje se ulažu u igru.  Baptizat je imao treći obračun (isplatu) za izuzetno uspešnu Valhallu, a prethodno je radio na Assassin's Creed IV: Black Flag i Assassin's Creed Origins. Te tri igre su neki od najbolje prihvaćenih naslova u AC franšizi.

Ni EA ni Baptizat ne komentarišu ovaj potez ali je sigurno da je ovim izazvano dodatno interesovanje za Motive.  

EA studio sa sedištem u Montrealu privukao je pažnju svojim dobro ocenjenim Star Wars Squadrons  prošle godine a mnogi misle da ovo ukazuje na moguće ponovno pokretanje klasične EA franšize.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4958
U Assassin’s Creed Valhalla, ti si Eivor, svirep ratnik, uzgajan uz priče borbe i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

05.
Apr.
2022.
Ova mama je gejmer
U praistoriji su se igrali kamenčićima kako prikazuju neki nađeni crteži. Kamenčići su unapređeni u platnene lopte, platnene lopte u klikere a klikeri u prav...
14.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Ubisoft je možda neke igre pomerio za kasnije, ali, rade punom parom. Ubisoft Forward je bilo interesantnije gledati nego neke utakmice ovog vikenda.
17.
May.
2021.
E Sport
Poznati strimer i internet ličnost Tajler ”Ninja” Blevins je konačno otkrio zaradu u vrhuncu svoje eksplozivne Fortnite karijere. Iako ...