Vesti/Najnovije
13.09.2021.

KOCKICE DOLAZE U FORTNITE!

Kockaste zloće preuzimaju ostrvo

Za roditelje koji se uvek stresu kada se lansira neki novi heroj ili sezona u igrama jer misle da se sve mora platiti, Fortnite je i dalje besplatan. Bar tu možete da odahnete!

Epic Games sada iznacuje sledeću sezonu u drugom poglavlju svoje besplatne igre Battle Royale pod nazivom "Cubed". ili po našem Kockasti.  Nova sezona izgleda mračnije i sadrži tonu misterioznih kockica vanzemaljskog izgleda koje su razbacane po ostrvu.

Prema postu na zvaničnoj stranici ove igre na Epic Games, Cubes, kocke  su veća pretnja ostrvu od vanzemaljaca iz prethodne sezone. are sentient and are a bigger threat to the island than last season’s aliens.  Takođe naporno rade na širenju portala poznatih kao " Bočne anomalije " koji transportuje igrače u stvarnost ispunjenu čudovištima koja se zove " The Sideway".

Ove "Sideways Anomalies" ili bočne anomalije su počele da propuštaju u stvarni svet i otvorile su vrata za bočna čudovišta. Ipak, nećete biti baš tako bespomoćni kada do ovoga dođe jer nova sezona donosi i nova oružja kao što su Sideways Rifle i Sideways Minigun. Dobijate ih kada izvedete čudovišta u alternativnu stvarnost. Jednom poražena, ova čudovišta ispuštaju Cube Monster delove koje koristite za unapređenje Sideways oružja. 

“Sideways Zones” je mesto na kome se čudovišta ne bore u mobi a bočno oružje se može lako pronaći. Pobrinite se da saznate gde se pojavljuju ove POI tačke kako bi preuzeli situaciju u svoje ruke u The Sideways.

Uskoro ćemo svakako više o novitetima ove sezone. 

Slični članci

14.
Aug.
2021.
Vesti/Najnovije
Kamere postaju sve bitnije u igri Fortnite. Donosimo vam spisak mesta koja su do sada pronađena a vi nam pošaljite nova ukoliko ih pronađete kako bism...
25.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Tokom poslednje dve godine koliko je Fortnite bio dostupan u App Store ponudi, Apple je zaradio najmanje 100 miliona dolara na provizijama i naknadama o...
13.
Apr.
2021.
Vesti/Najnovije
Aloy će 15. aprila posetiti Fortnite i doneti neke kratkotrajne izmene, kao i svi ostali gosti pre nje.