Vesti/Najnovije
15.09.2021.

Cory Barlog više ne radi na igri God of War: Ragnarok

Eric Williams preuzima ulogu kreativnog direktora

Dok se svi oduševljavaju trejlerom koji je prikazan na PlayStation ShowCase, ili su razočarani što će ipak još malo sačekati da igra izađe, postoje neke promene o kojima nismo mnogo čuli. Bitna informacija koja je ostala pomalo nezapažena je promena Kreativnog direktora ove igre. Cory Barlog se povukao zbog premora a menja ga Eric Williams.

Cory Barlog

 

Trejler nam je dao uvid u to šta možemo očekivati od priče. Prošle su godine od God of War iz 2018. godine, o čemu svedoči stariji i svakako sigurniji Atreus koji počinje da prikazuje svoje nasleđene gene. Ovoga puta, otac i sin se moraju zajedno se suočiti sa Ragnarokom - legendarnom nordijskom verzijom apokalipse. Tu su i neprijatelji koje su stekli ranije, kao svima poznata Frey-a, ili novi kao što je Thor a u isto vreme se Kratos bori sa tinejdžerskim buntom svoga sina i saznanjem o tome ko je zaista Atreus. Priča će se odvijati u Devet oblasti od kojih smo šest videli u God of War sa dodavanjem Vanaheim, Svartalfheim i Asgard.

Trejler je predstavio i neke intrigantne nove likove poput Angrboda, za koga je programer Sony Santa Monica rekao da je "jedan od poslednjih preostalih divova."

"Taj veliki momak na kraju? To je Tyr, sin Odina, polubrat Thora i Baldura, ali zatočen od strane svog oca i sigurno želi da poravna račune sa tatom."

Saznali smo i ekupu koja će oživeti likove u igri. Christopher Judge je ponovo Kratos a Sunny Suljic je Atreus. Richard Schiff (Toby Ziegler u The West Wing) će biti Odin a  Ryan Hurst (Beta u The Walking Dead) je Thor.

  • Freya - Danielle Bisutti 
  • Thor - Ryan Hurst
  • Odin - Richard Schiff
  • Angrboda - Laya Hayes
  • Tyr - Ben Prendergast
  • Mimir - Alastair Duncan
  • Sindri - Adam Harrington
  • Brok - Robert Craighead 
  • Durlin - Usman Ally

God of War je proslavio svog direktora igre Cory Barlog-a na Internetu, ali za novu igru Eric Williams preuzima ulogu. Radio je na serijalu God of War od 2004. godine. On tvrdi da želi da njegova nova pozicija obeleži ovaj serijal. Tvrdi da ostaju dosledni onome što su radili prošli put jer to održava odnos oca i sina živim. Priča ne mora samo prestati iako je deo sa mamom gotov. Postoji još mnogo toga što se dešava u životu i nastavlja da se kreće i napreduje. Prošlog puta je bilo jedno dete sa dosta odraslih. Sada postoje neke različite perspektive. Videćemo neke stvari iz dečije perspektive i momenat kada shvata da stvari za koje su mislili da su crno-bele malo  ili mnogo više sive, i imaćemo mnogo više porodične dinamike.

Sa druge strane, Cory se u celoj priči oseća pomalo čudno. U intevjuima navodi da se oseća nekako sam po strani i kao da je Burgess Meredith (trener Rockija Balboe). Oseća se kao da sedi izvan ringa i govori Rokiju da nema bola ali realno ne pomaže mnogo. To je definitivno taj čudan, eteričan izlazak iz vašeg koncepta gde ste svakodnevno izloženi izazovu da znate kada da podignete ruke sa volana. Kada ste režiser, ne želite da vam neko drugi govori kako da postupate.

Da li će ova promena uticati na igru, videćemo kada se bude pojavila. Do tada, očekujemo novi trejler i više informacija,

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Od studija Santa Monica stiže novi početak God of War serijala. Kratos živi kao čo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Ušteda 52%
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499,00 RSD
1.199 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4130
PS4 God Of War 3 - Remastered
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD

Slični članci

10.
Sep.
2021.
Blog
Od jutros je veoma živo u kancelarijama GameS-a, a za to možemo još jednom zahvaliti kompaniji SONY i njihovom sinoć emitovanom Showcase-u.
14.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Sony je sugerisao da sprema još jedan letnji event a već se šuška da će prikazati trejler za God of War Ragnarok.
29.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Gerard Butler će zaigrati u filmskoj adaptaciji God of War igre koju Sony Pictures planira da snima 2021, a premijerno prikaže 2022. godine.