XBOX
12.08.2022.
Autor: Danica Manojlović

Xbox Game Pass i D1 igra za septembar 2022

Train Sim World 3

Da je dovoljno konzola za naše tržište, priča bi bila idealna, ovako ono ALI uvek sreću kvari.

Jedan od najbitnijih razloga da se pretplatite na uslugu  Xbox Game Pass  je pristup preko stotinu igara bez dodatnih troškova, van pretplate. Iako usluga omogućava uživanje i u starijim igrama,  Xbox Game Pass donosi još jednu igru zaD1 u svoju biblioteku u septembru.  

Xbox Game Pass omogućava pretplatnicima pristup velikom broju različitih video igara na Xbox-u i PC-u. Neke od ovih igara su osnovni proizvodi kompanije Microsoft, kao što su Gears of War i Halo serijal, dok su druge poput samurajskog skrolera Trek to Yomi. Nakon dodavanja igara u uslugu u avgustu, kao što je Ghost Recon: Wildlands, i drugih koji će doći ovog meseca, kao što je Immortality, potvrđeno je da jedna igra dolazi za D1 na Xbox Game Pass u septembru.

Igra je Train Sim World 3 na Xbox Game Pass od 6. septembra. Train Sim World 3, je simulator voza i naći će se u ponudi na  Xbox Game Pass istoga dana kada se bude izdala i za sve ostale platforme.  Igra će sadržati tri nove rute za simulaciju prevoza vozom, novi dinamički vremenski sistem i detaljnije karakteristike, poput menjanja odeće putnika na osnovu trenutnog vremena i sezone. Prema rečima programera, sve rute koje se trenutno mogu igrati u Train Sim World 2 će se moći igrati u ovoj novoj igri.

Train Sim World 3 je najavljen 9. avgusta 2022. godine, a igra počinje da se igra 2. septembra. I ova igra doprinosi sve većoj popularnosti i biblioteci simulatorskih igara u kojima igrač "simulira" kako je biti neko ili raditi određene stvari. U ovom slučaju, kako je upravljati tradicionalnim vagonom sa putnicima i teretom. Otprilike jednominutni trejler pokazuje neke nove karakteristike implementirane u ovom novom unosu u seriji, sa kratkim osvrtom na dinamički vremenski sistem: sneg prekriva zemlju i nastavlja da se spušta dok se voz kreće ka svom odredištu, kiša lije sa neba, a neki od vozova se kreću kroz vedri, sunčani dan.

Iako simulatori nisu baš prvi izbor mnogih, postali su mejnstrim sa izdanjima kao što su Goat Simulator 2 akoji dobija nastavak u novembru 2022. Tu je i  PowerWash Simulator, pa čak i Gas Station Simulator. Sa nekim od ovih simulatorskih igara, poput originalnog Goat Simulatora, koji je već dostupan na Xbox Game Pass-u, čini se da će se Train Sim World 3 sasvim dobro uklopiti.  Train Sim World 3 će biti dostupan 6. septembra 2022. godine, a igra će moći da se igra preko early acess od 2. septembra, za one koji je poruče unapred.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4803
PS4 Car Mechanic Simulator
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW309
Sezona je otvorena! U zapanjujućem prirodnom okruženju, odaberi svoju opremu od n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch igre NSW026
Preuzmi ulogu modernog farmera i to na Switch konzoli sa Farming Simulator 17.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC02329
Budi dobar (ili loš) učenik, priključi se klubu, započni trend i živi punim pluć...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC02312
Doživite uzbudljiv svakodnevni život američkog policajca u igri Police Simulator. Otkri...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
199,00 RSD
Vrsta
Nova
199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC023060
Train Sim World je impresivni simulator vožnje vozova iz prvom licu savršen za s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Vrsta
Nova
1.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
Jun.
2023.
XBOX
Xbox Game Pass je malo nedostajao u poslednje vreme sa samo nekoliko velikih naslova koji dolaze na uslugu svakog meseca, ali bi se sve to moglo promeniti 11. j...
18.
Oct.
2022.
XBOX
Nacon je jedan od nezavisnih proizvođača kontrolera koji se trudi da dovede osećaj i performanse po donekle nižoj ceni. Kompanija često uključuje i male...
18.
Aug.
2022.
XBOX
Sa datumom izlaska na proleće 2023., programer Planet of Lana otkriva neke bitne vesti u vezi sa igrom koja dolazi na Xbox Game Pass.