XBOX
18.10.2020.

Enlisted će biti ekskluziva za nove Xbox konzole i deo promotivne kampanje

The Battle for Moscow će biti prva kampanja

Gaijin Entertainment i Darkflow Software studio su objavili da će Enlisted – nova, realistična i velika FPS online pucačina biti deo kampanje lansiranja Xbox Series X|S kao Game Preview naslov ali i vremenski limitirana ekskluziva. Neophodan vam je  ‘Founder’s pack’ kuji morate kupiti kako bi mogli da igrate igru.

Bitke u ovoj igri odvijaju se i na zemlji i u vazduhu, dok igrači preuzimaju ulogu člana pešadijskog odreda, komandanta posade tenka ili pilota aviona. Svaka četa se sastoji od nekoliko vojnika koji se mogu obučiti, opremiti novom opremom i oružjem i odvesti u borbu. Moguće je slobodno prelaziti između njih i ostati u najzanimljivijem mestu bitke čak i kada su neki od vojnika u odredu već pali.

Enlised su podeljeni u kampanje, od kojih svaka pokriva određenu ključnu bitku Drugog svetskog rata. Dostupne frakcije, jedinice, oružje, oprema, kopnena vozila i avioni zavise od opreme koja je zaista bila prisutna u određenom poprištu operacija, što dovodi do jedinstvenog iskustva koje pruža svaka kampanja. U početku će igrači moći da se bore u „Bitki za Moskvu“ koja obnavlja teške sukobe između nemačkih i sovjetskih trupa na periferiji ruske prestonice tokom zime 1941-1942. Sledeća kampanja koja će stići u igru biće „Normandijska invazija“ koja pokriva sletanje Dana D i sledeće bitke. Postoji još kampanja u razvoju, uključujući „Bitku za Berlin“ i druge.

Enlised koristi novu verziju Dagor engine - onu koju koriste vojna online simulaciona igra War Thunder i brutalna onlajn pucačina Cuisine Royale. Proprietary Ray Traced Global Illumination system osigurava da osvetljenje u igri izgleda prirodno, da reaguje na događaje u igrama poput eksplozija i uništavanja predmeta i da će bolje raditi na Ksbok Series X | S zahvaljujući hardverskoj podršci za praćenje zraka na platformi. Verzija Xbox Series X radiće na 4K rezoluciji, Xbox Series S radi na 1440p, dok se u oba slučaja postiže stabilnih 60 sličica u sekundi.

Igrači Xbox Series X|S Game Preview će biti prvi koji će probati Enlisted beta verziju koja stiže nakon nekoliko vremenski ograničenih testova i zatvorenog alpha testiranja. Utisci i komentari igrača ove igre koja je još uvek u fazi razvoja će se iskoristiti za još veće unapređenje kvaliteta ali i za razvoj novih kampanja.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Call of Duty Black Ops - Cold War nas vraća u doba Hladnog rata koji je prećutno okupir...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Xbox Series S, najmanja, najslađa Xbox konzolu ikada. Iskusite brzinu i performans...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.999,00 RSD
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Predstavljamo Xbox Series X. Reprodukujte hiljade naslova iz četiri generacije konzola ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
72.999,00 RSD
Vrsta
Nova
72.999 ,00 RSD

Slični članci

20.
Aug.
2020.
XBOX
Xbox je svuda!