Društvena igra Kaskadija
Društvena igra Kaskadija
Društvena igra Kaskadija
Društvena igra Kaskadija

Društvena igra Kaskadija

Šifra artikla: BG573
Barkod: 0742488362002

Kaskadija je društvena igra u kojoj stvarate najskladniji ekosistem dok slažete staništa i divlje životinje. Kaskadija je oblast u zapadnoj Severnoj Americi poznata po netaknutoj prirodi.

  • Broj igrača: 1-4
  • Trajanje igre: 30-45 minuta
  • Uzrast: 10+
  • Nova
    4.199 ,00 RSD
0,00 RSD
4.199,00 RSD
4.199,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Kaskadija je zagonetna igra postavljanja pločica i odabir tokena koja prikazuje staništa i divlje životinje severozapadnog Pacifika.

U igri, naizmenično gradite svoj teren i naseljavate ga divljim životinjama. Počinjete sa tri pločice staništa (sa pet tipova staništa u igri), a u okretu birate novu pločicu staništa koja je uparena sa tokenom divljih životinja, zatim stavite tu pločicu pored ostalih i stavite token za divlje životinje na odgovarajućem staništu. (Svaka pločica prikazuje 1-3 vrste divljih životinja od pet tipova u igri, a možete postaviti najviše jednu pločicu na stanište.) Četiri pločice su prikazane, a svaka pločica je nasumično uparena sa tokenom divljih životinja, tako da morate da iskoristite najbolje od onoga što je dostupno, osim ako nemate token prirode koji možete potrošiti da biste mogli da izaberete svaki predmet po svom izboru.

U idealnom slučaju možete postaviti pločice staništa da biste kreirali odgovarajući teren koji smanjuje fragmentaciju i stvara koridore za divlje životinje, uglavnom zato što postižete cilj za najveću površinu svakog tipa staništa na kraju igre, uz bonus ako je vaša grupa veća od grupe igrača svakog drugog. U isto vreme, želite da postavite tokeneza divlje životinje tako da možete da povećate broj poena koje su oni postigli, pri čemu se ciljevi za divlje životinje određuju nasumično pomoću jedne od četiri karte za bodovanje za svaku vrstu divljih životinja. Možda jastrebovi žele da budu odvojeni od drugih jastrebova, dok lisice žele mnogo različitih životinja koje ih okružuju, a medvedi žele da budu u parovima. Možete li to ostvariti?

 

Trenutno nema komentara
Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: AEG
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 13, Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 1-4 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Srpskom jeziku
Proizvođač AEG
Tip društvene igre Porodična
Uzrast 10+
Vreme trajanje igre od 30 min do 60 min

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Misterium je kooperativna igra dedukcije i timskog rada za dva do sedam igrača. Broj...
5.399,00 RSD
Vrsta
Nova
5.399 ,00 RSD
Društvena igra Kaskadija
Društvene igre
Društvena igra Kaskadija
Nova:
4.199 ,00 RSD