Manga Strip Solo Leveling 2

Manga Strip Solo Leveling 2

Šifra artikla: KSM00136
Barkod: 9788661060328

Solo Leveling, korejski webtoon koji je osvojio svetsku publiku, donosi jedinstvenu i neverovatno napetu priču koja će te držati u neizvesnosti od početka do kraja. Autor Chu-Gong stvorio je fantastičan svet ispunjen magijom, avanturom i neverovatnim borbama, a ova manhwa će te potpuno uvući.

  • Nova
    1.799 ,00 RSD
0,00 RSD
1.799,00 RSD
1.799,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Priča prati Sung Jin-wooa, lovca na čudovišta koji se nalazi u svetu u kojem ljudi dobivaju mogućnost postati lovci i boriti se protiv čudovišta u različitim tamnicama. Ono što čini Solo Leveling tako izvanrednim je način na koji autor gradi napetost i sukobe. Svaka borba je prikazana s izuzetnom dinamikom i detaljima, pružajući čitateljima intenzivno iskustvo.

Crteži u Solo Levelingu su izuzetno impresivni. Likovi su živopisni i imaju jedinstvene karakteristike koje se jasno prenose kroz njihov izgled i izraze lica. Posebna pažnja posvećena je dizajnu čudovišta, koji su zastrašujući . Sve stranice su pažljivo izrađene i svaka scena je vizualno zapanjujuća.

Još jedan aspekt koji čini Solo Leveling posebnim je sistem levelovanja likova. Glavni lik, Sung Jin-woo, postepeno napreduje i razvija svoje veštine kako bi postao jači. Ovaj aspekt stripa donosi osjećaj postignuća i uzbuđenja svaki put kad Jin-woo postigne novi nivoi pokaže svoju snagu.

Vrsta proizvoda: Strip
Proizvođač: Najkula
Tip proizvoda: Manga
Količina: 1 kom.
Adresa: Vojvode Milenka 52A, Beograd
Zemlja proizvodnje: Srbija

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Manga stripovi
Vrsta Nova
Izdavač Najkula
Proizvođač Najkula
Tema Solo Leveling

Slični proizvodi

Manga Strip Solo Leveling 2
Manga stripovi
Manga Strip Solo Leveling 2
Nova:
1.799 ,00 RSD