Manga Strip Laku Noć Punpune 9

Manga Strip Laku Noć Punpune 9

Šifra artikla: KSM00250
Barkod: 9788652149995

Laku noć, Punpune je duboko emotivna priča koja te vodi kroz životne izazove mladog Onodera Punpuna i njegovih prijatelja u Japanu. Kroz četiri ključne faze njegovog odrastanja - osnovnu školu, srednju školu i rane dvadesete - pratimo njegovu borbu sa disfunkcionalnom porodicom, turbulentnim ljubavnim životom, prijateljstvima i sopstvenim unutrašnjim demonima.

  • Nova
    449 ,00 RSD
0,00 RSD
449,00 RSD
449,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

U ovoj drami o odrastanju, Punpun se suočava sa izazovima svakodnevnog života, suočavajući se sa svojim hiperaktivnim umom, težnjama i poteškoćama koje dolaze sa odrastanjem. Dok se borimo zajedno sa njim, otkrivamo duboke teme kao što su depresija, ljubav, traume, socijalna izolacija, smrt i porodica.

Punpun i članovi njegove porodice predstavljeni su na neobičan način - kao grubo nacrtane ptice, što dodatno naglašava njihovu unutrašnju borbu i distancira ih od tipičnih ljudskih portreta. Ova manga istražuje ljudsku psihu kroz prizmu složenih i često bolnih iskustava koje prolazi Punpun i njegovi prijatelji, nudeći nam dubok uvid u ljudsku prirodu i kompleksnost života.

Vrsta proizvoda: Strip
Proizvođač: Laguna
Tip proizvoda: Manga
Količina: 1 kom.
Adresa: Kralja Petra 45/V, Beograd
Zemlja proizvodnje: Srbija

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Manga stripovi
Vrsta Nova
Izdavač Laguna
Proizvođač Inio Asano
Tema Laku noć, Punpune

Slični proizvodi

Manga Strip Laku Noć Punpune 9
Manga stripovi
Manga Strip Laku Noć Punpune 9
Nova:
449 ,00 RSD