Blog
24.09.2021.
Autor: Borivoje Naumovski

Čekaj, kako, molim?

Nintendo Direct na granici bizarnog i fenomenalnog

Nintendo se već tradicionalno postarao da izmami osmeh (i novac u najavi) kako svim porodičnim igračima i nostalgičarima, tako i svim ozbiljnijim igračima. Nekoliko kolega već ne uspevamo da odvojimo od Switch-a, brinemo se da li ćemo ih videti u kancelariji kada stigne Nintendo Switch OLED ili ćemo ih juriti po ekspanzijama za „Animal Crossing – New Horizon“ da ih potsetimo na radne obaveze.

Pa opet, u početku je delovalo kao da nas zvaničnici Nintenda troluju u prvoj polovini videa. A onda se začula nimalo iznenađujuća vriska iz magacina. Krenuo je lineup novih naslova, među kojima se izdvojila jedva nagoveštavana „Bayonetta 3“ za koju niste čuli od nas da je pojedini u GameS-u nazivaju BAEonetta, kao i „Kirby and the Forgotten Land“ kome su se roditelji iz ekipe najviše obradovali, ali nam nešto govori da deca neće previše stizati na red da ga igraju.

Već nam je poznata priča da Nintendo ne manjka sa upitnim odlukama, čemu smo posvedočili tokom najave „Stitch Online + Expansion Pass“ (probajte da izgovorite pet puta za redom). Naime, u pitanju je dodatni platni servis na već postojeći platni servis (?), koji će nuditi ekskluzive igračima koji žive „žal za mlados’“ kroz hitove na klasičnom Nintendo 64 sistemu, remasterovanim za novu generaciju Switch, Switch OLED i Switch Lite konzola.

Još više neočekivana vest je spisak glumaca za prvu saradnju Illumination Studios i gaming magnata u obliku „Super Mario Bros.“ Animiranog filma. Twitter je zbunjen, mi smo zbunjeni, svet je zbunjen, a drugari iz Japana već trljaju ruke znajući da će osim gaming prodavnica, uskoro puniti i bioskope.

Bilo kako bilo, počinje nova interesantna era kompanije koja je još jednom pokazala da kako u proizvodima, tako i u prezentaciji, nema konkurenciju.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Novi model Nintendo Switch konzole OLED ekran dijagonale 17.5 cm Široki stalak s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53.999,00 RSD
Vrsta
Nova
53.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Novi model Nintendo Switch konzole OLED ekran dijagonale 17.5 cm Široki stalak s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53.999,00 RSD
Vrsta
Nova
53.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch konzole HKO0318
Nintendo Switch Console (Red and Blue Joy-Con) Nintendo Switch Za vreme trajanja letnj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.999,00 RSD
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD

Slični članci

06.
Jun.
2024.
Blog
Najnoviji EA FC 24 Title Update iz EA kuhinje!
12.
Jun.
2024.
XBOX
Na ovogodišnjem Xbox Games Showcase 2024, igrači širom sveta dobili su uvid u veliki broj igara kojima mogu da se raduju. Fanovi Activision-a, ...
12.
Jun.
2024.
Nintendo
Rimejk Paper Mario: The Thousand Year Door pokazuje da neke igre ne gube na svojoj vrednosti ni posle 20 godina i nudi vizualno unapređene stare vr...