Društvene igre
25.02.2024.

CLUEDO - ONE PIECE

Klasična igra misterije

Straw Hat Pirates ili Pirati slamnatih šešira i njihov kapetan Lufi su krenuli na put okeanima do dalekih ostrva u potrazi za blagom. Sa svakim tragom koji otkriju na putu, oni su korak bliže slavi! Na Vama je da izaberete svog člana posade i pogledate na kom ostrvu se nalazi željeno blago. Na vama je da odredite ko je otkrio blago, šta je i gde je sakriveno. 

Osnovno

Ovo One Piece izdanje Hasbroove klasične detektivske igre CLUEDO je savršeno za 2–6 igrača i predstavlja odličan poklon za sve od 12 i više godina.

Igra

  • Idealna za ljubitelje ONE PIECE: Ovaj One Piece kolekcionarski primerak je Hasbro varijanta klasične detektivske igre CLUEDO
  • Četiri mora i ostra kao mesto zločina: Vi ulazite na lokacije kao što su Drum Kingdomi Dressrosa kako biste otkrili sakrivene tajne i misterije.
  • Zabava za decu i odrasle starije od 12 godina: Ko je pronašao blago? Gde? Šta su pronašli i kome pripada?
  • Okrivite osumnjičene : Da li je to Sanji uz Pirate Coins na Water Seven?
  • 9 pokretnih karaktera: Luffy, Nami, Usopp, Robin, Franky, Sanji, Zoro, Chopper i Brook

U ovom izdanju, igrači će istraživati različite lokacije inspirisane One Piece svetom, kao što su Thousand Sunny, Arlong Park ili Alabasta. Umesto standardnih likova, igrači će birati između omiljenih likova poput Monkey D. Luffya, Rora Noe Zoroa ili Nami. Svaki od likova ima svoje posebne karakteristike koje ih čine ključnim akterima u ovom kriminalističkom zapletu.

Cilj igre ostaje isti - otkriti ubicu, oružje i lokaciju zločina, ali sada uz dodatak jedinstvenih elemenata iz One Piece sveta. Igrači će istraživati i postavljati pitanja kako bi razotkrili tajnu, koristeći prepoznatljive elemente kao što su čarobne plodove (Devil Fruits) ili poznate lokacije iz serijala.

 

Zaključak

Društvena igra Cluedo - One Piece je odličan izbor za ljubitelje animea, mange i svih avantura koje dolaze sa svetom One Piece.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Cluedo - One Piece društvena igra Broj igrača: 2-6 Trajanje igre: 30-60 min ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Cluedo - James Bond - klasična misteriozna igra, gde u ulozi Bond-a pronalazite tragove...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Cluedo - Batman Edition - klasična misteriozna igra, gde u ulozi Betmena pronalazite tr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Cluedo Rick and Morty - klasična misteriozna igra Broj igrača: 2-6 Trajanje igre: 3...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

06.
Feb.
2024.
Društvene igre
Ljubitelji životinja, sigurni smo, suprimetili pakovanje igre ARK NOVA na policama naših radnji. Ali, u čemu je tajna uspeha ove igre?
09.
Feb.
2023.
Vesti/Najnovije
Omiljene igre sa kartama su sada dobila poznata lica uz omiljene trenutke najuspešnije TV serije na svetu.  Prijatelji su ponovo među nama.
25.
Jan.
2023.
Vesti/Najnovije
Ovo nije standardna igra već igra o kojoj ćete razmišljati čak i kada je ne igrate. I dodatni bonus, sve je prevedeno na srpski.