E Sport
13.01.2022.

Alliance premešta svoj bootcamp u Beograd

Nadamo se da ćemo pronaći više uspeha u novom okruženju!

Alliance je na početku sezone doveo tri nova igrača, ali su njihovi rezultati do sada bili prilično razočaravajući. Od pet odigranih duela pobedili su samo jedan, i to protiv tima CoolGuys. U prevodu, smeši im se relegacija u drugu diviziju.

Alliance se do sada takmičio iz bootcamp-a u Švedskoj, ali izgleda da je igračima bila potrebna promena okruženja, jer su odlučili da se relociraju u Srbiju. Loda je izjavio:

”Alliance Dota 2 sastav i ja putujemo u Srbiju. Doneli smo ovu odluku jer je DPC do sada bio dosta težak za nas, ali ćemo da nastavimo da guramo. Vratićemo se i daćemo sve od sebe u preostalim mečevima protiv OG-ja i Liquid-a.”

 

Alliance nema nikakve šanse za plasman za Major. Jedino što im je ostalo jeste da se izbore za opstanak u prvoj diviziji. Nadajmo se da će im naša zemlja doneti bar malo sreće!

 

Više vesti na www.rur.rs

Slični članci

19.
Dec.
2021.
E Sport
Prošlo je skoro dve godine, a korona i dalje vlada čitavim svetom. Pandemija je imala (i još uvek ima) ogroman uticaj na sve aspekte naš...
26.
Nov.
2021.
E Sport
Još samo nekoliko dana ostalo je do početka nove DPC sezone, a i sledeće sezone imaćemo za koga da navijamo, pa čak i u američkoj regionalnoj lig...