E Sport
15.07.2021.

NBK napustio Counter Strike za Valorant

Zašto?

Više eSport vesti na www.rur.rs

 

Početkom meseca smo saznali da je jedan od najboljih CS:GO igrača svih vremena, Nejtan ”NBK” Šmit završio svoju karijeru jer želi da se oproba u Valorantu. On je tako zvanično postao prvi igrač sa Major trofejom koji je prešao na Riotov šuter, ali sve do sada nikada nismo dobili njegovo objašnjenje zašto je odustao od Counter Strike-a.

Francuz je odlučio da napravi Youtube klip nešto duži od 10 minuta, gde je svojim fanovima odgovarao na neka najčešća pitanja. Na pitanje zašto je prešao na Valorant odgovrio je: ”Želim da se takmičim na samom vrhu. Iako je to nešto što sam uspeo u Counter Strike-u, nešto mi je nedostajalo. Sama ideja da se ponovo vraćam na mape koje sam igrao toliko puta, kao i da ponovo krećem od 0 mi nije delovalo tako privlačno, zbog čega mislim da je prirodno da želimo neke promene. U CS:GO sam uspeo sve što sam ikada želeo pa mi je potrebna dodatna motivacija, a Valorant je ono što ja sada želim”.

Ukoliko želite da pogledate ostatak intervjua, možete to uraditi klikom na sledeći link, ili u prilogu ispod.

NBK je nastupao za neke od najvećih CS:GO ekipa na svetu, a za razliku od nekih igrača, nije do sada igrao Valorant. Krenuo je 0, pokušavajući da dostigne najviši rank. Svaki dan strimuje na Twitchu i možete pogledati kako je za manje od 10 dana dostigao gotovo najveći rank. Ipak, kako i on sam smatra, mora još dosta toga da nauči o igri pre nego što bude želeo da pronađe ekipu, ali smo sigurni da to za njega neće biti problem.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Ušteda 30%
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299,00 RSD
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Monitori GAD209
Nova generacija XL E-Sports monitora dodatno je poboljšana zarad većeg usklađiva...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
42.999,00 RSD
Vrsta
Nova
42.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Monitori GAD190
Nova generacija XL E-Sports monitora dodatno je poboljšana zarad većeg usklađiva...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
59.999,00 RSD
Vrsta
Nova
59.999 ,00 RSD

Slični članci

28.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Iskusni režiser koji je pomogao da se pokrene reboot Assassin's Creed kao vodeći dizajner Origins-a i režiser Valhalle, nakon 16 godina odlazi da bi se p...
05.
Apr.
2021.
E Sport
Nedavno sam na Twtich-u slučajno naleteo na kanal Moussytv, gde jedan momak igra Hearthstone Battlegrounds, igru koju inače volim da...
14.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Lazlow Jones, prekaljeni pisac, producent i voditelj radio emisije za Grand Theft Auto serijal je napustio studio posle skoro 20 godina.