Klan RuR
15.07.2021.

NBK napustio Counter Strike za Valorant

Zašto?

Više eSport vesti na www.rur.rs

 

Početkom meseca smo saznali da je jedan od najboljih CS:GO igrača svih vremena, Nejtan ”NBK” Šmit završio svoju karijeru jer želi da se oproba u Valorantu. On je tako zvanično postao prvi igrač sa Major trofejom koji je prešao na Riotov šuter, ali sve do sada nikada nismo dobili njegovo objašnjenje zašto je odustao od Counter Strike-a.

Francuz je odlučio da napravi Youtube klip nešto duži od 10 minuta, gde je svojim fanovima odgovarao na neka najčešća pitanja. Na pitanje zašto je prešao na Valorant odgovrio je: ”Želim da se takmičim na samom vrhu. Iako je to nešto što sam uspeo u Counter Strike-u, nešto mi je nedostajalo. Sama ideja da se ponovo vraćam na mape koje sam igrao toliko puta, kao i da ponovo krećem od 0 mi nije delovalo tako privlačno, zbog čega mislim da je prirodno da želimo neke promene. U CS:GO sam uspeo sve što sam ikada želeo pa mi je potrebna dodatna motivacija, a Valorant je ono što ja sada želim”.

Ukoliko želite da pogledate ostatak intervjua, možete to uraditi klikom na sledeći link, ili u prilogu ispod.

NBK je nastupao za neke od najvećih CS:GO ekipa na svetu, a za razliku od nekih igrača, nije do sada igrao Valorant. Krenuo je 0, pokušavajući da dostigne najviši rank. Svaki dan strimuje na Twitchu i možete pogledati kako je za manje od 10 dana dostigao gotovo najveći rank. Ipak, kako i on sam smatra, mora još dosta toga da nauči o igri pre nego što bude želeo da pronađe ekipu, ali smo sigurni da to za njega neće biti problem.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Monitori GAD209
Nova generacija XL e-Sports monitora iz serije XL dodatno poboljšava fleksibilno...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
42.999,00 RSD
Vrsta
Nova
42.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Monitori GAD190
Nova generacija XL e-Sports monitora iz serije XL dodatno poboljšava fleksibilno...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
59.999,00 RSD
Vrsta
Nova
59.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
Apr.
2021.
Klan RuR
Nedavno sam na Twtich-u slučajno naleteo na kanal Moussytv, gde jedan momak igra Hearthstone Battlegrounds, igru koju inače volim da...