E Sport
26.09.2021.

Netflix predstavio zvanični trejler za Arcane

Poznat datum izlaska serije

Arcane će biti Riot-ova prva serija i izlazi 8. novembra. Njena premijera je zakazana samo nekoliko sati nakon završetka ovogodišnjeg Worlds šampionata, što je savršen način da se okonča tako spektakularan događaj. Arcane će biti dostupan za sve Netflix pretplatnike.

Još uvek ne znamo koliko nas epizoda čeka, ali znamo da će serija biti podeljena na tri dela, koji će izaći u razmacima od po nedelju dana. Drugi deo dakle možete očekivati 15. novembra, a treći 22. novembra. Ovo je pomalo neobično, pošto Netflix obično izbacuje čitave sezone serija iz cuga.

Riot je prvi put otkrio Arcane na svoj deseti rođendan. Kako je Riot već postavio standard sa svojim neverovatnim klipovima, vreme je da vidimo kakav spektakl će nam prirediti sa čitavom animiranom serijom. Konačno ćemo imati priliku da se bolje upoznamo sa svetom Runeterre, ali i herojima koje smo igrali svih ovih godina.

Netflix je otkrio glumačku postavu svoje predstojeće animirane serije Arcane, koja će pratiti avanture League of Legends heroja poput Vi, Jinx i Caitlyn.

 

Ulogu Vi će tumačiti Hejli Stajnfeld. Hejli je započela svoju glumačku karijeru 2008. godine, a verovatno je najpoznatija po svojoj ulozi u animiranom filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse iz 2018. godine, gde je pozajmila glas Gwen Stacy. Njenu sestru Jinx glumiće Ela Parnel, koju ste imali priliku da vidite u Netflix-ovom filmu Army of the Dead. Ulogu Caitlyn tumačiće Kejti Lang, koja pamtimo kao Cho Chang iz Harry Potter serijala.

Jayce-u će pozajmiti glas Kevin Alehandro, dok će ulogu Viktora tumačiti Hari Lojd, koga se verovatno sećate iz prve sezone Igre Prestola, gde je glumio Viserisa Targerijana. Pored League of Legends heroja, biće tu i nekih novih likova – Mel, Silco i Vander. Vandera će glumiti J.B. Blank, koji je dao glas Caustic-u iz Apex Legends-a i Braumu iz LoL-a.

 

Riot je prvi put otkrio Arcane na svoj deseti rođendan. Kako je Riot već postavio standard sa svojim neverovatnim klipovima, vreme je da vidimo kakav spektakl će nam prirediti sa čitavom animiranom serijom.

 

Kako vam se dopada trejler?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Kodovi važe za EU Nordic, East i West regione! Riot poeni važe za League of Legends ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.469,00 RSD
Vrsta
Nova
8.469 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Kodovi važe za EU Nordic, East i West regione! Poeni važe za League of Legends ili z...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.899,00 RSD
Vrsta
Nova
5.899 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Kodovi važe za EU Nordic, East i West regione! Poeni važe za League of Legends i za ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.399,00 RSD
Vrsta
Nova
3.399 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Kodovi važe za EU Nordic, East i West regione! Poeni važe za League of Legends i za ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.699,00 RSD
Vrsta
Nova
1.699 ,00 RSD
Korišćena
1.399 ,00 RSD

Slični članci

19.
Jul.
2021.
E Sport
Netflix planira da se u narednih godinu dana uključi u gejming univerzum, i proširi svoje osnovno poslovanje sa serijama i filmovima koje su od o...
29.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Novi načini komunikacije donose i nove vidove zabave i oglašavanja a čini se da i CD Projekt Red pokušava da se povrati od fijaska sa igrom Cyb...
05.
May.
2021.
E Sport
Dugoiščekivani League of Legends anime, Arcane, koji je najavljen još krajem 2019. godine je konačno dobio datum izlaska!