Vesti/Najnovije
29.06.2021.
Autor: Danica Manojlović

Šta spaja CD Projekt Red i Netflix?

Serija, film ili novi projekat?

Novi načini komunikacije donose i nove vidove zabave i oglašavanja. Nakon što je Kanye West promovisao svoju novu jaknu rađenu za GAP kao hologram na ulicama NY (uz kod za skeniranje za popust pa je cela kolekcija unapred rasprodata), čini se da i CD Projekt Red pokušava da se povrati od fijaska sa igrom Cyberpunk 2077 nekim novitetima.

Najnovija vest koju su CDPR objavili je da 9. Jula obavezno pogledamo Netflix.

Ukoliko ste pomislili da će najaviti rad na dokumentarcu o tome Kako je propao Cyberpunk 2077, prevarili ste se. Iskreno, mislim da bi im to bila više nego pametna ideja, ali pod uslovom da sve bude iskreno i onako kako se sve i dešavalo. Sigurno je da je bilo mnogo ne samo kompanijskih, već i ličnih drama. Ko je kriv i ko je doneo pogrešne odluke? Kome je novac bio bitniji od reputacije i da li su stvarno mislili da će sve biti nije se ni desilo ? Ja sam i dalje neko ko ne želi da veruje da je sve urađeno namerno i mislim da je u pitanju neiskustvo i neplanirana nestašica PS5 konzola... Ali dok do dokumentarca ne dođe, šta nas čeka 09. Jula?

Netflix i CD Projekt Red su zvanično objavili raspored za WitcherCon!

U pitanju je predstojeći virtuelni događaj obožavalaca Witcher franšize. Dve kompanije prethodno su tizovale velika otkrića za taj događaj, i iako je poznato da neće biti najavljena nove Witcher igra, gotovo sve ostalo je naizgled tu. A u radovima postoji mnoštvo drugih Witcher projekata za koje bi ove dve kompanije mogle da urade mnogo. Konkretnije, čini se da možemo očekivati da ćemo saznati više o predstojećoj drugoj sezoni The Witcher-a, pored igranog serijala The Witcher: Blood Origin. Tu je i anime The Witcher: Nightmare of the Wolf, o kojoj se još uvek zna relativno malo.

 

Evo i rasporeda za WitcherCon:

  • The Witcher Season 2: Deck of Destiny
    • Gosti Panela: Lauren Schmidt Hissrich, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa, Paul Bullion
      • Sudbine se sudaraju kada glumačka ekipa i voditelj Netflix-ovog The Witcher-a izvlače karte iz špila sa pitanjima obožavalaca, a koja će odrediti put panela i neposrednu sudbinu gostiju. Ali to nisu obične karte - pripremite se za otkrića iznenađenja, uvid u kulise i poneki haos dok vas panelisti vode kroz putovanje snimanja 2. sezone.

 

  • CD PROJEKT RED Memories from the Path: Priče iza The Witcher igara
      • Već više od 13 godina serija igara Witcher pleni maštu igrača širom sveta. Sada programeri koji stoje iza igara razgovaraju o tome kako su oživeli svoje priče - pre ponovnog pregleda starih uspomena, otkrivanja zaboravljenih artefakata i sećanja na njihove omiljene trenutke iz franšize.

 

  • Geralt of T-Rivia
    • Gosti panela: Błażej Augustynek, Philipp Weber, Declan De Barra, Lauren Schmidt Hissrich
      • To je sastanak trusta mozgova Witcher-a kao ključnih kreatora Witcher igara i The Witcher Netflix serije koji se udružuju kako bi testirali svoje znanje o širem Witcher univerzumu. U ovoj igri u stilu pub kviza, zakulisne sitnice i razvratni prikriveni pogledi cene se jednako kao i tačni odgovori.

 

  • CD PROJEKT RED The Witcher: Beyond Video Games
    • Gosti panela: Rafał Jaki, Bartosz Sztybor, Łukasz Woźniak
      • Od detektiva Noir-a do mračnog horora - sve do Starog sveta i šire, pripremite se da doživite The Witcher-ov prošireni univerzum sa najnovijim detaljima o predstojećim stripovima i društvenim igrama inspirisanim franšizom!

 

  • Tales from the White Wolf: Razgovor sa Henry Cavill, domaćin Josh Horowitz
      • Za sam kraj WitcherCon-a, obožavaoci će čuti od samog Geralta iz Rivije, Henrija Cavilla, koji će sa moderatorom Joshom Horovitzom (voditelj MTV Comedy Central) sedeti u detaljnom razgovoru o fantaziji, sudbini i širem Witcher Univerzumu. Možda čak spremi i iznenađenje ili dva ...

WitcherCon se prvi put prikazuje 9. jula u 19:00 CEST na YouTube i Twitch platformama. Važno je napomenuti da će WitcherCon imati dva odvojena toka, od kojih svaki ima ekskluzivni sadržaj.

Po drugi put će se emitovati na Twitch-u i YouTube-u u 3:00 CEST 10. jula.

Da li ćete gledati ovaj event?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4753
PS4 The Witcher 3 - The Wild Hunt & Dark Souls 3
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4266
PS4 The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO156
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD

Slični članci

03.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Dva izvršna direktora su odnela kući po 6 miliona dolara bonusa!
11.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Ukradeš i onda na aukciji prodaješ... Ovo će svakako biti scena iz filma koji će se snimati jednoga dana o tome šta se sve dešava...
31.
Aug.
2020.
PC
Kako je još jedno u nizu dela epske fantastike postalo legendarni serijal igara za kojim ne jenjava interesovanje?