Focus on
25.12.2023.
Autor: Danica Manojlović

Kako će GTA preživeti 2024. godinu?

Nema zime za RockStar

Odmah da se razumemo, nema zime za Rockstar Games!

Ako je neko naučio kako da zarađuje na igri koja traje godinama, to su oni.

Prvi trejler za Grand Theft Auto 6 je potvrdio da igra neće biti dostupna najranije do 2025. godine, ali to ne znači da 2024. ne može biti uzbudljiva za fanove Grand Theft Auto. Oni čekaju više od jedne decenije da igraju GTA 6.  GTA 6 koji izlazi 2025. imaće ogroman uticaj na industriju igara, to je već sigurno. Velika je verovatnoća da će drugi izdavači promeniti svoje planove kako bi izbegli takmičenje sa igrom, jer je u suštini zagarantovano da će biti najprodavanija igra u 2025. godini i skoro sigurno će zabeležiti rekordnu prodaju . Ali, iako su svi u stanju euforije oko nove igre to ne znači da će Rockstar da se pritaji i da ih neće biti tokom 2024. godine.

Malo je verovatno da će Rockstar objaviti novi trejler za GTA 6 u bilo kom trenutku u bliskoj budućnosti, i to je nešto što smo vremenom shvatili kada su oni u pitanju. Nedavno je istaknuto da Rockstarovi naslovi obično imaju oko godinu dana između prvog i drugog trejlera, što bi se moglo dogoditi i sa GTA 6.  Pod pretpostavkom da drugi trejler za Grand Theft Auto 6 prati obrazac koji su postavili prethodni naslovi Rockstar, fanovi ne bi trebalo da očekuju da vide sledeći trejler za GTA 6  do krajaa 2024. Skoro je zagarantovano da će trejler biti objavljen u nekom trenutku sledeće godine, tako da fanovi treba da budu spremni.

Novi trejler za GTA 6 neće biti uzbudljiva kao stvarno igranje igre, ali bi trebalo da doprinese uzbuđenju fanova i njihovom plasiranju preorder koji bi tada mogli biti postavljeni na sajtove retailera.

Dakle, prvo i osnovno, Rockstar neće napustiti svoje online čedo GTA Online u bliskoj budućnosti. Ažuriranja Grand Theft Auto Online će se verovatno nastaviti tokom 2024. godine, Grand Theft Auto Online je zapravo i tizovao GTA 6 datum trejlera pre vremena, sasvim je moguće da će više zagonetnih najava za novu igru biti dodato u GTA Online, kako bi se dao veći podsticaj fanovima da igraju igru.

Drugo, remaster!

Iako nema nikakve najave, znamo da su ovi momci majstori poliranja i ulepšavaja starih naslova. Šestica svakao tera ljude da sada probaju neke stare naslove ukoliko nisu do sada, pa je pravo vreme da se neke stvari unaprede. Remaster recimo Grand Theft Auto 4 nije najavljen ali ga svi očekuju i spominju. Agde ima dima... Postoje neki dokazi koji ukazuju na to da takav projekat postoji i da bi mogao da bude objavljen do marta 2024. Matična kompanija Rockstar Games Take2 je ranije navela daima dva reizdanja spremna a koja će biti lansirana do marta 2024. Jedna od tih igara je bila naizgled originalni Red Dead Redemption, i stoga je logično da bi drugi mogao biti Grand Theft Auto 4!

To bi mogao biti i neki sasvim drugačiji projekat potpuno nepovezan sa GTA, tako da bi trebalo ostaviti malo mesta sumnji. 

Podsećamo i na to da je 2021. godine najavljena VR igra Grand Theft Auto: San Andreas za Meta Quest. Od tada nije bilo novih informacija o projektu, ali pošto je već prošlo dve godine od njegovog objavljivanja, treba razmisliti o tome da se bliži kraju razvoja. Ako igra postoji, period izdavanja za 2024. izgleda razumno s obzirom na to kada je najavljena.

Jedno je sigurno, 2024. ne'e biti mirna godina za igra;e koji igraju GTA!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4844
GTA V premium izdanje sadrži kompletno GTA 5 iskustvo, single player, pristup večito ev...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
2.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS3 igre PS30869
Pre pet godina Carl Johnson je pobegao od pritiska života u Los Santosu, San Andreasu, ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Xbox series X GTA V izdanje sadrži kompletno GTA 5 iskustvo, single player, pristup več...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Ušteda 30%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO539
GTA V premium izdanje sadrži kompletno GTA 5 iskustvo, single player, pristup večito ev...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD

Slični članci

25.
Apr.
2023.
Vesti/Najnovije
Hit igra je hit igra, ali svaka ima svoje nedostatke na kojima bi trebalo raditi. U poslednje vreme igrači širom sveta sve više komentari&scaro...
18.
Jan.
2023.
Vesti/Najnovije
Grand Theft Auto 6 je definitivno jedna od igara o kojima se najviše priča u svetu gejminga, a neki fanovi veruju da su videli hintove i tizere od str...
05.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Sve je više informacija u vezi sa bivšim producentom Rokstar-a Leslie Benzies-om i njegovom novom igrom Everywhere, a one potvrđuju da je ...