Nintendo
05.11.2021.

Nintendo Animal Crossing: Happy Home Paradise biti jedini plaćeni DLC

Happy Home Paradise možete igrati od danas

U izjavi za IGN, portparol Nintenda je detaljnije objasnio ekspanziju Happy Home Paradise – koja bi trebalo da bude objavljena krajem ove nedelje. 

"To je veliko ažuriranje za Animal Crossing: New Horizons, i nudi prepoznatljivo i drugačije iskustvo igranja." Portparol je rekao, "dakle, ima smisla računati ga kao prvi i jedini plaćeni DLC za Animal Crossing: New Horizons."

Kada je predstavljen tokom Animal Crossing Direct u oktobru, najavljen je kao "prvi plaćeni DLC" za igru, međutim, zahvaljujući ovoj novoj izjavi, sada znamo da bi to trebalo da bude i jedino plaćeno proširenje koje je Nintendo planirao za New Horizons.

Zaista mnogo toga dolazi uz ažuriranje Animal Crossing: New Horizons 2.0. Tokom Animal Crossing Direct-a smo videli smo veliki broj pomoćnih funkcija i dodataka koji dolaze na naša ostrva ovog novembra, a kako se približavamo objavljivanju ažuriranja, uzbuđenje samo raste. Od novih mesta kao što je Brewster's cafe do povratka drugih voljenih likova kao što je Kapp'n, imaćemo toliko razloga da se vratimo životu na ostrvu. 

Sigurno ste videli trejler ažuriranja ali evo ukratko osnovnog što očekujemo:

Animal Crossing: New Horizons Update 2.0 će biti lansiran 5. novembra 2021.

Brewster's The Roost CafeBiće veoma uzbudljivo videti The Roost u New Horizons po prvi put. Kao što možda već znate, možete ući u kafić da se počastite jednom od Brewsterovih specijalnih mešavina. Kao i u prethodnim ažuriranjuma, takođe ćete moći da podelite toplu šoljicu kafe sa drugim seljanima, uključujući Izabel koju vidimo kako dolazi na mali odmor od sporog radnog dana. Takođe će postojati telefon Amiibo pozivnog centra, gde možete da koristite amiibo da pozovete likove po vašem izboru da vam se pridruže, a takođe možete da popijete šoljicu sa više prijatelja u gostima. Sve izgleda tako prijatno.

Kapp'n boat ture -  Kapp'n morska kornjača se zvanično vraća sa novim izletima brodom i voziće će nas na misteriozna ostrva. Na pristaništu na našim sopstvenim ostrvima, moći ćemo da se ukrcamo na mali čamac, gde će nam Kapp'n pevati serenade dok plovimo preko okeana. Svaki obilazak sa vraćanjem, povratna karta, koštaće vas 1000 Nook milja, a ostrva na koja ćete biti odvedeni su posebne destinacije za koje samo on zna. Ono što ova ostrva čini posebnim je to što mogu imati novu floru koju možemo otkriti, ili čak imati drugačije godišnje doba ili doba dana od vašeg ostrva, što izgleda posebno korisno ako pokušavate da sakupite određenu ribu ili bube.

Harv's Island - Ovo ostrvo na kome možemo da pravimo sopstvene male fotografije, sada prolazi kroz neke velike promene u ažuriranju. Divni pas stvara trg sa svim vrstama prodavnica, a mi možemo da doprinesemo sa našim zvonima da im pomognemo da se otvore na ostrvu. Mnogo pop up prodavnica kao što su Kicks accessories i Sahara's rugs će doneti tepihe i pozadine, zajedno sa nekim novim dodacima koji će vratiti neka poznata lica, uključujući:

  • Tortimer,starija kornjača, koja će čuvati stvari za vas
  • Reese i Cyrus, omiljeni par alpaka, sada će moći da prilagodi stavke koje ne možete sami da prilagodite, kao što su artikli iz prodavnice Nook Miles kao što je svetionik koji je obično samo jedne boje. Ranije smo mogli dobiti drugu boju samo trgovanjem, ali sada ćete moći da je promenite na ostrvu Harv. 
  • Katrina gatara se takođe vraća sa svojom malom radnjom u kojoj će nam svaki dan otkrivati ​​naše bogatstvo. 

Harriet i frizure -  Harvijeva dugogodišnja prijateljica Harijet dolazi da donese svoje frizersko umeće na ostrvo u najnovijem ažuriranju, što znači da ćemo dobiti neke nove frizure kojima ćemo oblikovati naše seljane. Kao da su pročitali naš tekst o staromodnim frizurama seljanaSa 11 novih stilova koji će biti dodati, Harijet će vas naučiti kako da napravite neke od njih kada odete da je posetite radi nove frizure.

Ostrvske kancalarijeOstrvske kancalarije se konačno zvanično uvode u New Horizons. Kao što se neki od vas možda sećaju ako ste igrali Animal Crossing: New Leaf, kancalarije vam dozvoljavaju da odlučite kako će vaš grad ili ostrvo u ovom slučaju funkcionisati. Tako, na primer, ako donesete neku od ostrvskih uredbi kao što je Early Bird prica ranoranilica, vaši seljani će se probuditi ranije da biste mogli da razgovarate sa njima ujutru. I kao što možete zamisliti, Night Owl noćna sova čini da ostrvo radi u kasnijim satima. To je fantastična mala funkcija koja vam omogućava da prilagodite ostrvo svojim potrebama ako želite da igrate rano ili kasno i da ne propustite.

Više opcija eksterijera - Usluge kućnih prepravki Tom Nooka dobijaju malu nadogradnju, sa više opcija za promenu spoljašnjeg  izgleda vašeg doma. To znači da ćete imati više izbora kada je u pitanju prilagođavanje vašeg krova, vrata i poštanskog sandučeta. A prema onome što smo videli u Direct-u, postoje neke veoma elegantne i zanimljive opcije.

Proširenje skladištaZajedno sa više opcija spoljašnjeg izgleda vaše kuće, takođe možete još jednom proširiti svoje kućno skladište. Sa još tri dostupna proširenja, možete povećati svoje skladište sa 2.400 na 3.200, 4.000 ili maksimalnu veličinu od 5.000. Sa toliko stvari u igri, sjajno je znati da ćemo imati još mnogo prostora da zadržimo sve što dodamo u našu kolekciju.

Kuvanje i zemljoradnja - Sada ćemo zvanično moći da skuvamo sve što poželimo u našim malim kuhinjama sa mnoštvom novih recepata za kuvanje. Sa jelima poput pice, Minestrone supe, pomfrita, bageta i još mnogo toga. Još bolje, mi ćemo takođe moći da pravimo ove nove ukusne namirnice za obroke od naših sopstvenih useva. Možemo da uzgajamo sopstvene minijaturne farme sa paradajzom, šargarepom, krompirom, šećernom trskom, pšenicom i još mnogo toga. Sva jela izgledaju neverovatno ukusna.

Nove stavke Nook Miles koje se mogu iskoristiti​​​​​​​ -  Ako ste skupili gomilu Nook Miles-a, biće vam drago da saznate da ćemo uskoro moći da kupujemo sve vrste novih „uradi sam“ recepata, predmeta, nameštaja i nadogradnje aplikacija. Videli smo najavu za mnoštvo neverovatnih novih artikala za trg, uključujući:Plaza Balloon Wagon, Park Fountain, Plaza Ferris Wheel, Inflatable Plaza toy, Plaza Game Stand, Plaza Merry-go-round i još mnogo toga .Ovo su svi glavni novi dodatci Nook Miles koji se mogu iskoristiti a koji dolaze u ažuriranju:

  • Pro decorating license: Omogućava vam da dodate dekor za plafon i rasvetu
  • Pro construction license: Maksimalno 10 mostova i 10 nagiba sada se može postaviti na vaše ostrvo, a dodato je i devet novih tipova ograda, uključujući ogradu za parkove, ogradu od blokova, valovito gvožđe ograde, velike rešetkaste ograde, ograde od bambusovih letvica, zelene ograde od bambusa, ograde od balvana i smrznute ograde. Neki od ovih novih recepata za ogradu takođe se mogu prilagoditi.
  • Pro Camera App: Omogućava vam da koristite ručnu kameru iz prvog lica sa pogledom koji je u ravni sa nivoom očiju zajedno sa režimom kamere sa stativom tako da možete da budete na slici iz istog pogleda, ugla

  • Custom Design Patterns +: Obrasci koji se mogu koristiti za predmete sada se mogu nositi kao odeća i koristiti kao tapete i podovi.
  • New reactions: 11 novih reakcija se takođe dodaje, sa reakcijama kao što su Waving Goodbye, Stretching, Jammin (igranje uz muziku), Listening Ears i Say Cheese. 
  • Island Life 101: Pruža savete o uživanju na ostrvu, uz korisne savete Toma Nooka

Novi nameštajNovi tipovi nameštaja će početi da se pojavljuju u Nook's Cranny-u, a Nintendo nagoveštava da ćemo takođe videti neke "nikad viđene" komade nameštaja u novom ažuriranju. Takođe možete odabrati novi alat koji će biti predstavljen u ažuriranju 2.0. Poznat kao komplet za postavljanje merdevina, ovaj sjajni alat vam omogućava da trajno postavite merdevine na litice tako da nećete morati da vučete merdevine okolo da biste došli do viših tačaka na vašem ostrvu.

K.K. Slider ima nove pesmeNaš omiljeni pas izvođač ima neke sveže nove zvuke sa još 12 pesama koje možemo da prikupimo i dodamo u naše kolekcije ploča. Dok možemo da čujemo samo deo nove pesme, Direct nam je pokazao neke od obrada novih pesama sa naslovima kao što su K.K. Break, Chillwave, K.K. Dub, K.K. Chorinho, K.K. Fuge, K.K. Hip Hop, K.K. Lovers, i K.K. Slack-Key. Još jedan divan novi komad nameštaja će doći u obliku slatke male muzičke kutije koja će nam omogućiti da slušamo pesme na nov način.

Provucite kroz uske prolaze - Ako, na primer, svoju stolicu postavite preblizu stola za kafu, moći ćete da se krećete kroz mali prostor između nameštaja da biste se kretali po sobi, a to takođe znači da i dalje možete da sedite na kauču, a da ne budete blokirani predmetima u blizini.

Kako Vam se čine najavljene promene?

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1492
Prikupljaj i poveži se pomoću Animal Crossing amiibo kartica koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1490
Prikupljaj i poveži se pomoću Animal Crossing amiibo kartica koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD

Slični članci

08.
Oct.
2021.
Nintendo
Nintendo Direct posvećen New Horizons-u biće emitovan u petak.
22.
Sep.
2021.
Nintendo
Svako od nas ima svoje razloge zbog kojih igra određene igre. Mi smo pokušali da navedemo 15 razloga zbog kojih milioni širom sveta igraju Anim...
21.
Sep.
2021.
Nintendo
Kada velike kompanije počnu da izbacuju kolekcije inspirisane nekim likom ili igrom, ta igra ulazi u istoriju. Animal Crossing je ne samo igra koja decu može...