Nintendo
14.10.2023.

Oooo To je novi Mario glas!

Napokon imamo i informaciju o tome ko će biti novi Mario

Obožavaoci koji su se pripremali da čuju kako Chris Pratt uzvikuje "O da!" mogu odahnuti!

Otkriven je novi glumac u glasu legendarnog crveno-plavog vodoinstalatera sa brkovima, i on je relativno novajlija u ovoj industriji. Još u avgustu, fanovi su bili šokirani kada su saznali da je Charles Martinet odustao od pozajmljivanja glasa i oživljavanja lika koji je bio njegovo drugo ja više od tri decenije, ali Nintendo još nije objavio ko će zauzeti njegovo mesto. Sa "Super Mario Bros. Wonder" koji će konačno biti objavljen sledeće nedelje, spekulacije o Mariovom novom glasu su na vrhuncu. Čini se da je Nintendo konačno dao zeleno svetlo vodoinstalaterovom novom glasovnom glumcu da se otkrije, i to ni za trenutak prerano. Japanci su to!

Glasovni glumac Kevin Afghani  je na platformi X (ranije poznatoj kao Twitter ako to neki od vrabaca na grani nije zapamtio) obavestio je obožavaoce o svojoj ulozi u "Super Mario Bros. Wonder." Slično kao što je Charles Martinet oživeo više likova u prethodnim "Mario" projektima, tako će i Kevin Afghani pozajmljivati svoje talente više likova. Naime, Avgani će biti ne samo Mario, već i njegov brat Luigi. Ubrzo nakon što je Afghanijeva objava počela da kruži, Nintendo je potvrdio njegov izbor u e-poruci The Verge. Ostaje da se vidi da li će Afgani takođe biti i Wario ili još neko.

 

Iako je Kevin Afghani aktivan u glumačkom poslu tek nekoliko godina, fanovi igara bi ga mogli prepoznati kao glas Arnolda iz "Genshin Impact." Takođe je radio na nekim zapaženim produkcijama koje su napravili fanovi u prošlosti, uključujući i ulogu Raditz-a u "Dragon Ball R&R." Biografija na Avganistanskom ličnom web-sajtu jasno pokazuje koliko voli ono što radi:

Likovi se sastoje od mnogo stvari, ali strast je ono što ih čini da zaista postoje... Želim da pozajmim moju strast svim likovima kojima mogu."

Obožavatelji Maria i njegovih prijatelja će bez sumnje biti srećni da ovo čuju od momka koji je preuzeo mesto jednog od najomiljenijih likova u igricama.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mario Kart 8 Deluxe za Nintendo Switch, svaka trka postaje avantura. Sa brojnim likovim...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mario, Bowser i Peach se udružuju da poprave Star Road koji ispunjava želje u ovoj pris...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Klasična Mario igra sa bočnim pomeranjem je okrenuta naopačke uz dodatak Wonder Flowers...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pridruži se Mariu, Luigiu i prijateljima za zabavu za jednog igrača ili više igr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

09.
Mar.
2024.
Nintendo
Od prve Super Mario igre na 8bit Nintendu iz 1985. godine, pa do danas… prošlo je 35 godina.
24.
Sep.
2022.
Vesti/Najnovije
Dok mi igramo Mario Strikers - Battle League pre 15 godina smo igrali Mario Strikers Charged Football. A kako je SVET KOMPJUTERA ocenio tada o...
08.
Aug.
2021.
Vesti/Najnovije
Koliko smo samo nevinih ljudi porazbijali zbog novčića?