Nintendo
01.11.2023.

Šta posle glavne priče u Super Mario Bros. Wonder?

Ima razloga za duži ostanak!

Iako je Super Mario Bros. Wonder malo kraći u poređenju sa nekim novijim Mario igrama, i dalje se može pohvaliti obiljem sadržaja na koji igrači mogu da potroše vreme. Nakon završetka glavne priče, igrači će dobiti pristojnu količinu sadržaja nakon igre i takođe će imati priliku da završe sve što su možda propustili tokom svog početnog igranja.

Dovršavanje svega u Super Mario Bros. Wonder može lako da udvostruči dužinu igre. Onima koji traže informacije o tome šta da rade nakon što završe Mario Wonder možemo reći da imaju sreće, jer ima mnogo toga da se vidi i uradi čak i nakon što je Bauzerov plan osujećen.

Sakupite svaki Standee -  Svaki od 12 likova koji se mogu igrati u Super Mario Bros. Wonder ima 12 Standee-a na raspolaganju, za ukupno 144. Igrači će moći da dobiju nasumično Standee iz bilo koje prodavnice Poplin za 10 novčića cveća, međutim, nakon nekog vremena, otkriće da uglavnom dobijaju duplikate. Srećom, postoji namenska prodavnica Standee u Special World koja omogućava igračima da kupe novi Standee za 30 cvetnih novčića.

Istražite Special World - Igrači koji dobro posmatraju su možda primetili da svaki svet u Super Mario Bros. Wonder ima tajni ulaz u Special World. Strogo govoreći, njima se zapravo može pristupiti pre nego što je glavna priča završena, iako mnogi igrači imaju tendenciju da ih propuste zbog toga što nisu na putu. Svaki kurs u Special World ima ocenu težine od pet zvezdica, pružajući igračima odličan izazov posle igre da zaokruže svoje vreme u igri.

Uzmite svaku značku - U Super Mario Bros. Wonder postoje 24 značke, od kojih će većina morati da se otključa ispunjavanjem odgovarajućih Bedž izazova ili kupovinom u Poplin prodavnicama. Igrači će moći da dobiju većinu ovih znački tokom redovnog igranja, mada postoje neke koje se mogu otključati tek nakon završetka glavne priče. Ove ponude posle igre obično su neke od najboljih znački u Mario Wonder i zato ih vredi potražiti.

Uzmite svaku medalju - Po završetku igre po prvi put, igrači će dobiti posebnu medalju. Ovo je jedna od šest medalja u Super Mario Bros. Wonder, dok se ostalih pet dodeljuje za sakupljanje svakog čudesnog semena, cvetnog novčića, jarbola za zastavu, štanda i značke koje igra može da ponudi. Pod pretpostavkom da su uradili sve gore navedeno, igrači bi trebalo da budu na dobrom putu da otključaju sve značke, ali postoji još jedan poslednji izazov posle glavne igre koji će morati da reše pre nego što mogu tako uraditi.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mario, Bowser i Peach se udružuju da poprave Star Road koji ispunjava želje u ovoj pris...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Klasična Mario igra sa bočnim pomeranjem je okrenuta naopačke uz dodatak Wonder Flowers...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI6259
Akciona figura The Super Mario Bros. Movie - Toad Proizvođač: Jakks Pacifi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI6257
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Ušteda 19%
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299,00 RSD
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC0856
Amiibo Mario
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

09.
Mar.
2024.
Nintendo
Od prve Super Mario igre na 8bit Nintendu iz 1985. godine, pa do danas… prošlo je 35 godina.
22.
Oct.
2023.
Nintendo
Godine prolaze ali Super Mario se ne predaje! Ili bolje reći, Nintendo voli i radi na svojoj maskoti kao prvog dana!
18.
Oct.
2023.
Nintendo
Nova 2D Mario igra je prava punokrvna Nintendo igra.