Nintendo

Nintendo svakog meseca ima po neko iznenađenje za svoje pretplatnike a Nikola Nick Jovanović ima svoje favorite.
Detaljnije
Osnovna ideja je ista kao i u prethodniku, imate dnevne trening koji idu ka vašem mesečnom i godišnjem cilju koji definišete na početku igre, a tu je i free trening gde možete da izaberete tip treninga i intenzitet, muziku, pozadinu i sve ostalo.
Detaljnije
Bethesda je otkrila da nam Doom Eternal napokon stiže na Nintendo Switch i to 8. decembra!
Detaljnije
Novi Nintendo Switch firmware update Ver. 11.0.0 donosi nekoliko odličnih unapređenja i napokon ćete moći da prebacujete video i screenshot-ove na kompjuter.
Detaljnije
ostalo je još samo dva meseca do otvaranja novog Super Mario tematskog parka u Japanu. Iskreno, Japan nam je i pre pandemije bio dalek (i skup) tako da ćemo za sada samo gledati slike.
Detaljnije
Rekord kada su u pitanju stare igre je bio $114,000 a sada je cifra skočila na  $156,000. Čuvajte svoje kopije jer nikada ne znate koliko će vredeti.
Detaljnije
Od danas je ova igra u radnjama a mi vam donosimo recenziju koju je ekskluzivno za nas uradio Nikola Jovanović "Nick" koji ovu igru igra već par nedelja.
Detaljnije
Originalni Game & Watch sistem se pojavio u Japanu 1980 i bila je to prva ručna konzola za igranje koju je kreirao Nintendo. Sada će veliki broj (i ovo je limitirana serija) vas moći da uzme u ruke deo istorije sa novom serijom ove konzole koja će se u radnjama pojaviti 13.Novembra. 
Detaljnije
Upravo je "pao" embargo na pisanje o ovoj igri i mi vam odmah prenosimo utiske Nikole Nick-a Jovanovića koji ovu igra već neko vreme.
Detaljnije
Lišće je polako počelo da opada na živahnom ostrvu već od 01. Septembra ali će se od danas videti prave promene.
Detaljnije
Limitirana, ali stvarno limitirana kompilacija tri stare ali detaljno remasterovane i nikada bolje igre. 
Detaljnije
17. Septembar nam je doneo novi Nintendo Direct Mini: Partnerski Showcase u kome su nam predstavljene igre kao što su Monster Hunter Rise i Monster Hunter Stories 2: Rings of Ruin, ali i Fitness Boxing.
Detaljnije
Nindo svoje verne korisnike svakoga meseca obraduje nekim novitetima u okviru Nintendo Switch Online pretplate. Šta nam sve priprema Ninendo, saznaćemo sutra u okviru NINTENDO DIRECT MINI: PARTNER SHOWCASE.
Detaljnije
CBS je spremio dokumentarac o ratu koji su vodili Nintendo i SEGA devedesetih, a biće emitovan 23. Septembra 2020.
Detaljnije
Upravo smo dobili informaciju o novom Ninendo paketu o kome nije bilo ni reči!
Detaljnije
Japanci uvek imaju malo drugačije reklame.
Detaljnije
Stiže nam već 1. oktobra
Detaljnije
Nekada je dobro vratiti se na početak.
Detaljnije
Sve igre u Super Mario 3D All-Stars kompilaciji biće posebno optimizovane za Switch.
Detaljnije
Novi model Nintendo konzole kreće sa proizvodnjom krajem ove godine.
Detaljnije