Nintendo

Spremite se za novo putovanje u Inkopolis.
Detaljnije
Pokemon GO je uživanje ali nije uvek sve tako jednostavno.
Detaljnije
Amiibo jednostavno podiže igranje na novi nivo.
Detaljnije
Bilo da želite da podelite sa drugima svoje uspehe u igrama, ili da pokažete koliko je neka igra interesantna i zabavna, postoji način kako da sačuvate slike onoga što igrate.
Detaljnije
Nekako nam je ovo bio inspirativan početak za ovaj tekst pa se zahvaljujemo Duletu Axe na ideji od pre par godina. I dalje je u pravu.
Detaljnije
Nintendo igrači je verovatno od početka frustrirao nedostatak opcije za transfer igara sa interne memorije na SD karticu. U situacijama kada ponestane memorije je jedina opcija bila brisanje i ponovno preuzimanje igre. Od Aprila to više nije problem, pošto je dodata opcija za laki transfer sadržaja u vidu igara i DLC-a iz interne memorije na SD karticu i obrnuto. A da li je jednostavno staviti i promeniti SD karticu?
Detaljnije
Nintendo Switch Online nudi besplatnu trobnu igre i tako daje igračima mogućnost da odigraju UNO besplatno i da zarade Platinum Poene.
Detaljnije
Kao konzola i prenosivi hibrid, Switch je idealan uređaj za igru sa prijateljima i porodicom. Konzola ima bezbroj dostupnih kooperativnih igara. Neke od njih su portovi sa računara i drugih konzola, dok su drugi dizajnirani posebno za Switch.  
Detaljnije
Nekima je teško da nameste svoj region a neki se igraju i traže ne baš lako dostupne igre.
Detaljnije
Mario Kart 8 Deluxe dodaje novu funkciju prilagođenih predmeta u ažuriranju, dajući igračima više kontrole nad načinom na koji odluče da se trkaju.
Detaljnije
Čini se da će ovo biti odličan film.
Detaljnije
Ovo je još jedna prelepa Pokemon igra, sa puno boja i raznim znamenitostima.
Detaljnije
Ako se ne pripremite dobro za igranje u Mario + Rabbids Sparks of Hope, može doći do katastrofalnih ishoda u svemiru.
Detaljnije
Nintendo konzole važe za neverovatno pouzdane. Ipak, šta kada se čini da se konzola Nintendo Switch ne puni ili punjenje baterije nastavlja da opada uprkos tome što je povezana na AC adapter.  Ukratko, baterija konzole ne traje dugo uprkos nekoliko sati punjenja.
Detaljnije
Važna informacija sa Nintendo sajta za korisnike Wii U i Nintendo 3DS.
Detaljnije
Bivša glumica igre Bayonetta, Hellena Taylor,  i navodi da su je iz kompanije Platinum Games primorali da napusti ulogu zbog niske nadoknade.
Detaljnije
Bren poznat po luksuznim satovima, Tag Heuer i Nintendo su se udružili kako bi napravili dva nova Mario Kart sata. Neverovatno skupa sata.
Detaljnije
Uoči svog Nintendo Switch izdanja kasnije ovog meseca, Mario + Rabbids Sparks of Hope dobija novi bioskopski trejler koji proslavlja njegovo lansiranje.
Detaljnije