Nintendo

Nova slika daje uvid fanovima koji će glavni likovi biti u Bayonetta 3, uključujući neke informacije o tome kako funkcionišu u priči.
Detaljnije
Igrači koji žele da dodaju Callie i Marie značke svojim Splashtagovima u igri Splatoon 3, mogu da saznaju kako da ih otključaju čitanjem ovog teksta.
Detaljnije
Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednostavan proces.
Detaljnije
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
Detaljnije
Igra; Animal Crossing: New Horizon je umesto prijatne posetu sa prijateljem muzeju dobio je umesto toga malo zastrašivanja.
Detaljnije
Nekoliko dana nakon što je Nintendo slu;ajno objavio cenu igre, fan Monkez Island-a je podelio datum objavljivanja skriven u metapodacima web sajta Devolver Digital-a.
Detaljnije
Nintendo je zvanično najavio Nintendo Direct fokusiran na Splatoon 3, a koji će doneti mnogo novosti o ovom nastavku.
Detaljnije
Game Freak nam je demonstrirao kako će se igrati Pokemon Scarlet i Violet, odnosno nove metode putovanja svetom  pomoću dva  legendarna Pokemona.
Detaljnije
Evo nekoliko besplatnih originalnih naslova i klasičnih NES/SNES igara koje Nintendo Switch Online pretplatnici mogu da zaigraju na svojim konzolama. 
Detaljnije
Izdavanje Pokemona Scarlet i Violet je prekretnica za Venonata, koji je ignorisan nekoliko generacija i sada se vraća.
Detaljnije
Obožavalac Pokemona Scarlet i Violet je napravio heklanu verziju Lechonka, novog i tek predstavljenog Pokemona koji će biti deo  naslova koji nam stiže do kraja godine.
Detaljnije
Ekipa iz Play!Zine je donela svoju presudu kada je u pitanju nova Nintendo sportska igra!
Detaljnije
Novi video nam je najavio datum izlaska ove već sada se čini, hit igre.
Detaljnije
Blokade bi mogle biti opravdane da kompanija nudi opciju prodaje muzike. Ovako, nikome nije jasno šta stoji iza ove odluke.
Detaljnije
Mario Strikers: Battle League uključuje nekoliko novih funkcija koje će popularnu Nintendo franšizu uvesti u modernu eru igara.
Detaljnije
Ryozo Tsujimoto je rekao da kompanija nema izbora osim da pokrene novu originalnu seriju igara.
Detaljnije
Zahvaljujući novom DLC-u za Animal Crossing: New Horizons, jedan igrač je iskoristio pregradne zidove da bi ponovo napravio jedan od setova iz filma o Indijani Džonsu.
Detaljnije
Nintendo je objavio svoje rezultate za prethodnu finansijsku godinu i moramo proznati da bilo je nekih iznenađenja. Konkretno, Pokemon Legends: Arceus je uspeo da proda više od 12 miliona jedinica za samo tri meseca.
Detaljnije
Igrač Animal Crossing: New Horizons kreira izuzetno kvalitetnu animaciju koja prikazuje potencijalne efekte putovanja kroz vreme.
Detaljnije