Nintendo

U najnovijem izdanju Indie World, koje je juče strimovano uživo, Nintendo je predstavio uzbudljivu liniju indie igara koje će stići na Nintendo Switch 2023. godine i kasnije
Detaljnije
Wes Ball će režirati novi Zelda film.
Detaljnije
Nintendo je uvek bio najbolja konzola za mlađe igrače. Za one porodice koje imaju Switch i devojčice mlađe od 10 godina, evo najboljeg izbora igara za ovu konzolu.
Detaljnije
Postoji zdrava količina sadržaja nakon igre u Super Mario Bros. Wonder a, koji ohrabruje igrače da se još malo zadrže u Cvetnom kraljevstvu.
Detaljnije
Nintendo je podneo patent za prividnu konzolu sa dva ekrana koja se može podeliti na pola i postati dva odvojena ručna uređaja.
Detaljnije
Nintendo programeri koji su počeli svoj rad u timu koji je radio Super mario Bros. četiri decenije kasnije nam donosi Super mario Bros. Wonder, pred penziju.
Detaljnije
Prva Mario igra izašla je daleke 1985. godine, što znači da ovaj brka sada ima oko 37 godina. Neko bi rekao da će ga uskoro hvatati kriza srednjih godina a meni se čini da on tek sada počinje da isporučuje sve bolje igre a i podseća nas na stare u novom ruhu.
Detaljnije
Godine prolaze ali Super Mario se ne predaje! Ili bolje reći, Nintendo voli i radi na svojoj maskoti kao prvog dana!
Detaljnije
Nova 2D Mario igra je prava punokrvna Nintendo igra.
Detaljnije
Pogledajte naš kompletan vodič za povezivanje Nintendo Switch konzole i kreiranje nalova, kao i par korisnih saveta.
Detaljnije
Nintendo Swith koristimo već godinama ali nam se čini da je Nintendo još dosta toga o ovoj konzoli ostavio neotkriveno kako bismo se igrali i neke stvari sami saznali.
Detaljnije
Mali, brkati vodoinstalater je tokom godina izbacio mnogo video igara, i čini se da su skoro sve odlične. Ipak, da li su neke best of the best?
Detaljnije
Posle toliko godina čekanja, i uživanja u igrama, red je da se polako opraštamo od stare Nintendo Switch konzole.
Detaljnije
Nekada smo imali E3 u ovom periodu a sada imamo gomilu online prezentacija poznatih gejming brendova. Među njima je i Nintendo od koga mnogi očekuju da danas možda najavi novu konzolu.
Detaljnije
Nintendo možda nije brz sa izbacivanjem novih modela konzola ali se trudi da bude u trendu sa bojama i šarama. Upravo nam je stigla informacija o novim Joy.Con kontrolerima.
Detaljnije
U prvim recenzijama možda najvećeg modernog Nintendo hita The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom najmanje smo bili upućeni u samo priču, a najviše u neverovatne mehanike koje su dozvolile kreativnim igračima da sagrade šta im duša poželi.
Detaljnije
Ovih dana se mnogo pričao gejmingu i evidentno je da dosta roditelja nije svesna toga da konzole imaju opciju "roditeljske kontrole" sa kojima je moguće pratiti i nadzirati ono što Vaše dete igra.
Detaljnije