Ova mama je gejmer
28.05.2024.
Autor: Danica Manojlović

Casual igre za zaposlene ljude

Igre za one koji tvrde da nisu gejmeri

Casual, ležerne ili kako iih neki zovu opuštene igre su savršeni način da potrođite bar pola sata svog vremena a da toga niste ni svesni.

Ležerne igre mogu biti slagalice tipa pokupi i igraj, mogu biti i i tap-a-thon taycoo ali šta god da se igra, ponekad je samo opušteni trenutak dobar provod. Ako još uvek niste sigurni da liste casual gejmer, ili niste odlučni oko toga šta da igrate, tražite dobru temu i razonodu, proverite neke od najboljih ležernih igara. Ove igre su namenjene tome da se opustimo, relaksiramo i zaboravimo na probleme i obaveze bar na pola sata,

 

Animals & Coins Adventures

Odlična igra sa jednostavnim ciljem. na vama je da sakupljate novčiće i gradite masivne mostove kao divna životinja. Tu su i ostrva sa blagom za napad, kraljevstva za istraživanje i karte za prikupljanje. Možete i da igrate Animals & Coins Adventures sa svojim prijateljima na Fejsbuku, ali pazite se jer oni mogu da posete vaše ostrvo sa namerom da izazovu pustoš i ukradu vaše dragocene novčiće.

 

Royal Romances: The Power of Chosen One

Ovo je igra za one koji vole romatiku i momenat magije u svojim igrama. Ova očaravajuća igra nudi priču o ljubavi, otpornosti i magiji. Ponovo ste se ujedinili sa princom Henrijem, ali mir je kratkog veka jer opasnost vreba iza svakog ugla. Igra je ispunjena skrivenim predmetima koji vas vode kroz začaranu šumu, gde je svako otkriće korak bliže osujećenju planova velikih neprijateljskih zlikovaca. To nije samo igra već je to putovanje kroz ljubav, magiju i potragu za mirom. Svaki element u ovoj igri je napravljen da vas povuče dublje u njen očaravajući svet.

Harvest Land

Harvest Land je očaravajuća poljoprivredna igra u kojoj gradite sopstveno selo. Gradite domove za svoje ljude, pripitomljavate i vodite računa o divnim životinjama, borite se sa svim čudovištima koja dovode vaš novi dom u opasnost i gledate kako vaše naselje napreduje. Možda ćete čak i otkriti neke misterije i tajne dok igrate. Mešanje elemenata farmske igre i graditelja grada donosi uvek dosta posla od kultivacije useva, uzgoja slatkih životinja kao što su kokoške, svinje i krave, izgradnju korisnih objekata kao što su pilane, rudnici i još mnogo toga ... Možete imati ceo svet u jednoj igri. Jednostavno je, slatko i veoma zabavno kada ste u pokretu.

 

 

Claire's Cruisin' Cafe: Fest Frenzy

Kuvanje i slatkiši su uvek popularna tema u ovoj rsti igara. U ovoj je na vama da se pridružite Kler i njenom bratu Frenku dok prolaze kroz živahni svet kamiona sa hranom na raznim festivalima. Da biste bili u toku sa ubrzanim okruženjem, pripremajući i servirajući razna ukusna jela posetiocima festivala vi uživate u datim zadacima. Sve je u brzini, strategiji i naravno malo kulinarske veštine. Interesantno je i uzbudljivo gledati kako njihov posao raste dok beleže radost svojih zadovoljnih kupaca. Brza je, zabavna i zadovoljavajuća!

 

 

Candy Crush

Možda ste čuli,ali hajde da pretpostavimo da ipak ima onih koji je nisu igrali, ali niste igrali ležernu igru ako niste probali Candy Crush. To je zaista ležerna igra za početak ulaska u svet opuštenih casual igara. To je sama definicija naslova koji se lako igra sa iskačućim bojama, kreativnim pojačanjima u vidu slatkiša i pristojnom količinom raznovrsnosti igranja. U stvari, zagonetka pick-n-mix je toliko popularna da je iznedrila čitavu armiju spin-off-ova ali o tome u nekom drugom tekstu.

Ako ipak dođete u stadijum da želite ozbiljno da igrate ne propustite Games ponudu dobrih igara po dobrim cenama:
PS4 Igre
PS5 Igre
Nintendo Switch Igre

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4618
PS4 Overcooked! 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bamboo je zanimljiva strateškaigra gde igrači sakupljaju svoje useve bambus...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.599,00 RSD
Vrsta
Nova
5.599 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Barbie - Dreamhouse Adventures je zabavna video igra za sve uzraste koja ti omogućava d...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Napravi farmu iz snova, kreni od temelja na jednoj od pet ponuđenih mapa koje ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Overcooked! 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Aug.
2023.
Vesti/Najnovije
Ove igre imaju značajan uticaj na edukaciju dece u vezi sa istorijskim događajima i kontekstom. Kroz simulaciju, igrače uvode u prošle periode i pomaž...
30.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Znamo da zvuči čudno, naročito ako imamo u vidu da kod nas postoji čitaj jedan pokret roditelja koji su protiv gejminga. Problem je što neki od njih n...
24.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika, logika, brzina, učenje stranog jezika... Mnogo je dobrih stvari koje pravilno usmeren gejming može da unapredi kod dece. Učenje sa video igrama m...