Ova mama je gejmer

Ljubav prema putovanju, čak i kroz video igre, proističe iz ljudske prirode da istražuje, uči i doživljava nove stvari. Putovanja nas inspirišu, obogaćuju nas iskustvima i podsećaju nas da svet ima mnogo toga da ponudi.
Detaljnije
Serijal igara "Just Dance" postao je svetski fenomen, okupljajući igrače svih uzrasta da se zabavljaju i plešu uz omiljene pesme.
Detaljnije
Dečiji likovi u video igrama poseduju izuzetnu sposobnost da izgrade duboke emocionalne veze sa igračima. Ovi likovi, svojom nevinošću, ranjivošću i lako prepoznatljivim borbama, izazivaju empatiju i često ostavljaju trajni trag na emocije igrača i njihova iskustva igranja.
Detaljnije
Boje su ključni faktor koji obogaćuje vizuelnu estetiku i emocionalnu dimenziju video igara.
Detaljnije
Bilo da se takmičite u trkama, rešavate zagonetke ili istražujete nove svetove, ove igre će sigurno uneti smeh i radost u vaše letnje dane. Pripazite na vreme provedeno uz igre i uživajte u zajedničkim trenucima sa porodicom.
Detaljnije
Hteo sam da predstavim mačku kakva jeste. Nekada slatka, nekada predator, sposobna da se igra sa svojim plenom, To je ipak životinja koja će uloviti pticu ujutru, a uveče će da prede na vašoj sofi,” zaključuje reditelj Mejdačevski.
Detaljnije
Zabrana nikada nije dobar izbor, uvek birajte razgovor. Video igre mogu biti korisno sredstvo za učenje i zabavu, ali važno je postaviti granice i ravnotežu između igre i drugih aktivnosti.
Detaljnije
Epska fantastika je pravac, žanr u književnosti, video igram ai umetnosti koji koristi magiju i druge natprirodne oblike kao primarne elemente u zapletu, temi ili postavci.
Detaljnije
Iako igranje video igrica i gledanje TV emisija imaju svoje prednosti, aktivno angažovanje, kognitivna stimulacija, razvoj veština, društvena interakcija, prilagodljivost i razne kognitivne i fizičke prednosti koje nude video igre čine ih ubedljivo boljim oblikom zabave.
Detaljnije
Tekst je bez spojlera.
Detaljnije
Nintendo je bio i ostao porodina konzola koja je preporučuje svim uzrastima. I dok neki misle da PlayStation i XBOX mogu mnogo više da ponude, ja mogu da Vam navedem dosta razloga koji i dalje idu u prilog Nintendu.
Detaljnije
AI osvaja svet i nekako nas sve više plaši idejom da će se mračne scene filmova i video igara ostvariti u bliskoj budućnosti. Zbog toga smo mi rešili da se prisetimo najboljih robota u video igrama.
Detaljnije
Do sada smo u igrama i filmovima pretežno vodili ratove sa robotima ali se čini da se sada sve pretvara u ljubav!
Detaljnije
Ukleta kuća je pitka letnja horor komedija koja nas podseća na to da se uz pomoć pravih prijatelja može sve, pa čak poraziti i iskonsko zlo.
Detaljnije
Piše da je ovo parodija o prijateljstvu i ja se samo nadam da neće otići u onu krajnost da sve izgubi neki smisao. Komedija je uvek OK, parodija ume lako da pređe granicu dobrog ukusa i uđe u stereotipe.
Detaljnije
25.07.2023.
Lavovi žele da pobede, ali što je još važnije, žele da ih svi vide kako pobeđuju. 
Detaljnije
Rakovi nekada nisu ni svesni da su igranjem mobilnih igara postali pravi gejmeri.
Detaljnije
Yuri Lowenthal, Roger Clark i drugi glumci koji pozajmljuju glasove likovima iz video igara pokreću borbu protiv AI!
Detaljnije
18.07.2023.
Džema Čen, Džon Dejvid Vošington, Alison Dženi, Ken Vatanabe u najnovijem ostvarenju Gareta Edvardsa o budućnosti i sukobu ljudi i veštačke inteligencije   
Detaljnije