PC
31.01.2022.
Autor: Adi Zeljković

TRUST GAMING GXT 863 MAZZ - Recenzija

Tastatura kojoj možete verovati!

Njihovi proizvodi nisu najskuplji, a po povoljnoj ceni njihovi proizvodi su odlični. U redakciju nam je stigla GXT 863 MAZZ mehanička tastatura pa ajde da zajedno vidimo šta nam je danas Trust spremio!

Sto se tiče mehaničkih tastatura, MAZZ je prilično solidna. Nije previše teška a niti će se kretati po vašoj podlozi prilikom igranja ili kucanja. Trust tvrdi da tasteri MAZZ mehaničke tastature mogu trajati i do 50 miliona pritisaka. Trust GXT će vam ponuditi crvene switcheve te za sve ljubitelje mehaničkih tastatura zvuk ovih tastera je fin i nežan!

MAZZ tastatura ima dobar izbor RGB LED opcija – kojima možete pristupiti pritiskom na taster Scroll Lock, ali nažalost nema opcije prilagođavanja. Takođe, zbog prirode tastera sa pozadinskim osvetljenjem, može biti prilično teško videti koji taster pritiskate ako su RGB LED diode isključene.

Zamerka za tasturu ide za njen kabl koji je sklon uvrtanju i zapetljavanju, ali ukoliko vam je odličan cable menagment to i nije toliki problem. Drugi problem na koji smo naišli prilikom korišćenja ove tastature je to što nema podršku za zglob, ali s obzirom da su mi zglobovi odavno izlazani, meni i nije problem toliki.

Ova tastatura je malo manja i u nekim uslovima zbog crvenih switcheva može biti glasna ali i da klizi ukoliko ste agresivni gamer. Zbog toga preporučujemo da koristite adekvatne podloge.

Ukoliko ste ograničneni budžetom, MAZZ mehanička tastatura je savršen izbor za vas. Cena ove tastature iznosi 5.899 dinara.

Na našem portalu također možete pročitati recenzije i drugih tastatura ovog brenda a mi se još jednom zahvaljujemo Trustu što nam je poslao recenzentni primerak.

 

Preuzeto sa Respawn.ba

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL281
Reprodukcija zvuka Stereo Audio kanal 2.0 Osetljivost 115 dB Nivo zvučnog pritiska...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD

Slični članci

10.
Dec.
2021.
PC
Gaming tastature sa RGB osvjetljenjem i mehaničkim prekidačima koštaju po pravilu oko 100 eura. Trust, međutim, nudi svoju Trust ASTA GTX 865 zastatur...
26.
Apr.
2021.
PC
Trust smo kritikovali zbog malobrojnih tastatura u portofoliu i oni su izbacili ni manje, ni više nego pet novih modela tastatura. Ovo je, ne šali...
22.
Dec.
2020.
PC
Trust nam donosi još jedne dobre slušalice.