PC
15.03.2023.

Counter Strike 2 je u fazi razvoja

Steam nudi dosta infomacija

Twitter i LinkedIn su postali izvor informacija o tome šta nam developeri pripremaju. Ipak, postoje još neki izvori kojih možda nismo dovoljno ni svesni. Zahvaljujući istraživačkoj veštini podataka koji iskopavaju super gejmeri detektivi, čini se da ima više dokaza o nastavku klasičnog Counter-Strike: Global Offensive od strane Valve. S obzirom da Counter-Strike igrači nastavljaju da obaraju rekorde, popularna pucačina iz prvog lica možda je na putu da ponudi novo poglavlje.

Otkako je objavljen pre više od deset godina 2012, Counter-Strike: Global Offensive i dalje ostaje jedan od najpopularnijih pucačina iz prvog lica za više igrača. Međutim, uprkos njegovoj popularnosti i činjenici da ona i dalje raste, oko igre Counter-Strike već neko vreme kruže glasine o tome da li će biti nastavka ili ne. 

 


 

Poznat pod pseudonimom Aquarius, istraživač podataka je pronašao mogući trag u Steam backend-u koji bi mogao da nagoveštava istinitost glasina. Dok je pretraživao Steam bazu podataka, Aquarius je primetio izvršni fajl pod nazivom "cs2.exe". Ovo bi se moglo ili dešifrovati kao Counter-Strike 2 ili možda kao nadogradnja Source 2 motora za Counter-Strike koji je takođe bio predmet glasina i očekivanja već neko vreme.

Iako se čini da je ovo neki ozbiljno čvrst dokaz koji ukazuje na neku vrstu promene za ovu pucačinu iz prvog lica, Valve tek treba da da bilo kakvu zvaničnu potvrdu ili demanti u vezi sa nastavkom ili nadogradnjom motora. Iako se Counter-Strike dosta promenio u proteklih jedanaest godina, nastavak ili nadogradnja motora bi bila dobrodošla promena za igrače koji čekaju malo osveženja u igri. Trajnost popularnosti igre dovoljno govori o poslu koji je Valve uradio, i bilo bi neverovatno uzbudljivo videti kako su programer i izdavač odlučili da još više unaprede igru.

Ove dve mogućnosti su već neko vreme predmet glasina u zajednici Counter-Strike: Global Offensive, a Valve je poznat po neočekivanim iznenađenjima i izdanjima, tako da će samo vreme pokazati da li ove glasine imaju značajnu težinu. Iako su neki možda skeptični u vezi sa ovim novim dokazom, novo otkriće majnera deluje prilično ubedljivo, čak i ako možda još nije sto posto jasno šta je u pitanju. Do tada, ostaje nam da čekamo.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Tastature HTA00255
OmniPoint 2.0 - najbrži podesivi switch-evi na svetu sa 11x bržim odzivom i 10x&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.999,00 RSD
Vrsta
Nova
27.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Dimenzije: 900 x 420 x 4 mm Anti klizajući sloj Zvanično licenciran Blizzard proizvod...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Dimenzije: 900 x 420 x 4 mm Anti klizajući sloj Zvanično licenciran Blizzard proizvod...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
Jan.
2024.
PC
Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je preterani izbor isto loš. Imamo miševe koji...
20.
Dec.
2023.
PC
Konzola ili PC? Kod nas u Games radnjama nema razlike! Ali, možda su ovo najbolje PC igre za igranje u 2023.
30.
Jun.
2023.
PC
Podloga za miša je uvek bio dodatak o kojem mnogi ne razmišljaju i ne planiraju dok ne shvate koliko im je potreban.