Vesti/Najnovije
03.11.2021.

Oglas za posao kao znak fanovima igre QUAKE da se raduju

Id Software radi na dugotrajnoj i legendarnoj akcijskoj FPS igri

Matična kompanija Id Software-a, ZeniMax, objavila je gomilu oglasa za posao. Pregršt novih slobodnih radnih mesta i to je izazvalo gomilu glasina, a mnogi spekulišu da će novi zaposlenici možda raditi na novoj Quake igrici.

Možda?

Ali ZeniMax je naglasio da će nove pozicije, koje su oglašene za ID-ov studio u Dallas, Teksasu, podržavati "razvoj dugotrajnog legendarnog akcionog FPS-a", kao i referencu da je u pitanju sci-fi i maštovita okruženje".

Dakle: šta bi mogao taj "legendarni akcioni FPS" da bude

Kako Avalanche vodi Rage franšizuWolfenstein je trenutno u rukama Machine Games-a, to nam ostavlja samo Doom i Quake kao potencijalne igre kojima upravlja ID. Ali, obzirom na to da je bivša franšiza objavila najnoviji deo prošle godine, i da "naučno-fantastična i maštovita okruženja" izgleda da više odgovara Quake-u... Lako je razumeti zašto su fanovi Quakea uzbuđeni.

Ipak, to nije sve. Ovo je važan trenutak za Quake pošto druga igra slavi 25. godišnjicu sledeće godine, a poboljšano izdanje originalne igre je tek nedavno objavljeno, što sugeriše da bi franšiza mogla biti na listi prioriteta za novu matičnu kompaniju, Microsoft . Naravno, ne postoji način da se sa sigurnošću zna. Pretpostavljamo da ZeniMax uskoro neće to ni potvrditi, ali zabavno je sanjati, zar ne?

ICYMI, to poboljšano izdanje originalnog Quakea, sada je dostupno na PC-u, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S i Nintendo Switch. Postoje ažurirani vizuelni prikazi, onlajn i lokalni multiplayer, a dostupan je i novi sadržaj, plus dva proširenja za originalnu igru ​​- The Scourge of Armagon i Dissolution of Eternity. Takođe ćete dobiti Dimensions of the Past i potpuno nova proširenja Dimension of the Machine. "Znao sam da će utakmica biti veoma dobra," Džon Romero nam je rekao ranije ove godine, razmišljajući o tome kako je Quake nastao. "Celu godinu pre nego što je izašao, posvuda su bili članci i naslovnice časopisa – svi su čekali Quake. Ljudi su znali da će to biti sledeća stvar. Tako da je bilo sjajno imati takvu vrstu reklame. Kada je izašao i svi su je igrali, bilo je odlično za mene jer sam sastavljao novu kompaniju, a uvek želiš da imaš uspeh kada to pokušavaš."
"Loše je bilo to što nisam zapravo dobio novac od Quakea jer sam otišao, ali pozitivne strane su bile to što sam morao da odem nakon što sam napravio zaista uspešnu igru."

Podsećamo i da je Quake crossover potvrđen pojavom Doom Eternal Ranger Slayer. 

Doom Eternal i Quake crossover će se izgleda uskoro dogoditi zahvaljujući podatacima koje je objavio Twitter korisnik YoshiGa8, koji je otkrio novi skin Master Collection za Doom Eternal Slayer u datotekama igre za ažuriranje 6.66. id Software je rendžer skin dizajnirao kao kutiju sa akcionim figurama. Uključuje Quake simbol, samo da bude potpuno zvaničan, a takođe uključuje i pozadinu Slipgate u Quake stilu za glavni meni Doom Eternal-a. Bacač na rame kao deo opreme je čak modeliran kao bacač granata Quakea 1, što je lep detalj. Dalje treba primetiti HD Ranger sliku sa strane „kutije“, koja je ranije korišćena samo na jednom mestu.

Iako nema vesti o tome kada će id Software učiniti da Ranger Slayer skin postane dostupan u Doom Eternal, bilo da se kupi kao neki prethodni skinovi ili da ga zaradi zajednica, to će najverovatnije biti uskoro pošto je potpuno novi režim Horde dostupan već nekoliko dana zajedno sa velikim ažuriranjem za Doom Eternal. Pretpostavlja se da će Quake skin biti dostupan na svim platformama, uključujući verziju Nintendo Switch. Alternativno, id Software bi ga mogao jednostavno učiniti dostupnim svakome ko poseduje nedavno objavljeni Quake remaster, tako da ga vredi uzeti.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4904
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4887
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4522
PS4 VR i Playstation Camera v2 neophodni za igru.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4232
PS4 Doom 2016 Day One Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.299 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO565
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
E3 je san svakog gejmera a da su neka bolja vremena sada bi neki planirali put u Ameriku i posete fenomenalnim štandovima i konferencijama. Microsoft ...