Vesti/Najnovije
24.05.2021.

Microsoft i Bethesda organizuju konferenciju u Junu

Hoćemo li videti Starfield?

E3, Summer of gaming ili kako god E3 ovih dana nazivali, brzo se približava.

Geoff Keighley i Summer Game Fest kreću 10. juna, nakon čega sledi online E3 od 12. do 15. juna, kao i pojedinačni događaji poput Ubisoft Forward, EA Play Live i naravno PC Gaming Show i Future Games Show.  

Microsoft i Bethesda takođe će se vratiti sa onlajn prezentacijama ove godine, a prema izveštaju Le Figaro (putem VGC), ove godine će organizovati zajednički event. Specifičnosti nisu otkrivene, iako je Matt Booty, šef Microsoft Studios rekao da će se to dogoditi za nekoliko nedelja.  Zajednička promocija ima smisla. Microsoft je sada vlasnik Bethesde, i dok je Bethesda u prošlosti pravila svoje (i sigurno ostaje dovoljno velika da to i dalje radi), ona je veliki i skupo plaćeni dragulj u Xbox kruni. Ubacivanje Bethesda  showcase u veći Xbox događaj je odlična prilika da date izjavu, pogotovo ako će, kao što mnogi očekuju, sadržati pogled na Starfield i moguće tizovanje datuma izlaska.

Očekuje se da Starfield bude sledeći veliki Bethesda hit. To je prvi originalni original RPG za ovaj studio u 25 godina, a nedavno su se pojavile i glasine da igra neće biti objavljena za PS5. Navodi se da iako vesti uskoro kreću da se objavljuju, Starfield se neće pojaviti u radnjama do kraja 2022 godine. I najzanimljivije.. Tom Kruz će se pojaviti u igri!

 

Iskreno, moja iskustva sa očekivanim Bethesda hitovima u poslednjih par godina su jako loša ali će ova, nadam se, popraviti stvar.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50033
DEATHLOOP je inovacioni FPS koji je za PlayStation 5 napravila kompanija Arka...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO743
Starlink Battle for Atlas - Starter Pack sadrži: Igru Starlink Battle for Atla ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD

Slični članci

30.
Mar.
2021.
XBOX
Microsoft planira da pokloni izuzetno limitiranu ediciju XBOX kontrolera koji su izrađeni u čast akvizicije sa kompanijom Bethesda.
23.
Mar.
2021.
Vesti/Najnovije
Mnogi su, čini se profitirali tokom ovih godinu dana pandemije. Platforme za grupne razgovore su svakako na toj listi i ne čudi da neke od njih razmiš...
21.
Sep.
2020.
XBOX
Microsoft ništa ne prepušta slučaju i tako kupuje jednu od najpoznatijih kompanija za razvoj hit igara kao što su Doom. Wolfenstein, The...