Vesti/Najnovije
07.03.2022.

Upišite 25 MART u kalendare!

Co-Op Dan?

Gejmeri ​​koji vole Co-op igre su već imali neka dobra izdanja za igranje ove godine, pri čemu je Dysmantle dobio svoje konzolno još u januaru, a Elden Ring je brzo postao jedna od najbolje ocenjenih video igara ikada napravljenih. Ali dok je 2022. već dosta donela igračima koji razmišljaju o kooperativnom igranju, činjenica je da ima još više toga čemu se treba radovati kasnije u martu, a 25. mart će posebno biti uzbudljiv dan zaCo-op fanove.  

25. marta biće objavljene dve velike kooperativne igre koje pojedinačno imaju potencijal da budu nekeod najboljih kooperativnih igara godine. Jedna od njih je ekskluziva za Nintendo Switch, dok je druga igra za više platformi.

Prva je Kirby and the Forgotten Land za Nintendo Switch. Kirby and the Forgotten Land.  Ovo bi trebalo da bude najambicioznija Kirby igra do sada, napuštajući 2D korene franšize u korist potpunog 3D platformera. Ne samo da će ova igra biti 3D platformer, već će imati i punopravni co-op mod u kojem će igrači moći da uživaju.

U kooperativnom režimu Kirby and the Forgotten Land, jedan igrač preuzima kontrolu nad Kirby-jem, a drugi igra kao Waddle Dee Dok je Kirby jedini sposoban da izvede neke vizuelno impresivnije trikove u igrici, Waddle Dee bi bori sam. Svi oni koji još nisu videli kako ovo izgleda, a radoznali su, mogu da pogledaju demo koji se pojavio u Switch eShop-u.

Druga velika kooperativna igra na koju fanovi treba da obrate pažnju je Tiny Tina's Wonderlands, koja stiže za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X. Spin-off iz Borderlands franšize, Tiny Tina's Wonderlands je nastavak Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Ova igra će imati iste vibracije kao Assault on Dragon Keep, ali će biti igra punog opsega.

Vredi napmenuti da postoji još igara ovog tipa koje će stići u martu ali o tome u nekom drugom tekstu.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41217
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske f...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Ušteda 50%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
1.999 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50119
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske fant...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

19.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Šta bi to bilo dovoljno da zadovolji fanove Borderlandsa koji traže nešto novo?
18.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Tiny Tina's Wonderlands ima još dve klase za otkrivanje, i iako je malo verovatno, bilo bi lepo videti neke opcije za lik poput Barda.
13.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Dobijamo li nešto sasvim novo ili samo unapređeno?