Vesti/Najnovije
14.05.2022.

Novi Silent Hill?

Postavljene i obrisane slike

Liker, onaj koji objavljuje nezvanične informacije, insajder... Postoji par njih u svetu gejminga kojima se dosta veruje i koji nekako pre ostalih imaju informacije o novim igrama, konzolama i dešavanjima u kompanijama.

Još jednom, „liker“ Dusk Golem tvrdi da je upoznat sa igricom Silent Hill koja je u razvoju, ali ovaj put to potkrepljuju nizom snimaka ekrana iz projekta za koje kaže da datiraju iz 2020. Nažalost, ovi snimci ekrana ne nude mnogo odgovora, a možda i nisu svi iz iste igre. Na primer, Dusk Golem je otkrio da će Monster Hunter Rise raditi na RE Engine-u još u avgustu 2020. pre nego što je Capcom potvrdio detalje nakon Nintendo Direct-a u septembru 2020. Takođe je dobio vest da je Resident Evil Village zamalo imao čudovišta sirene. Dakle, iako se čini da Dusk Golem ima dokazane rezultate, apsolutno biste sve što kaže trebali uzeti sa rezervom. Ovo je ipak lik, a štaviše igre koje su u razvoju podložne su promenama. Ako igra nastavi da postoji, možda neće izgledati ovako,ili možda uopšte neće izaći.

Kako sada nije moguće videti slike jer su obrisane, evo ukratko o čemu se radi.

Na jednoj je neuredna dnevna soba puna smeća, sa kaučom i jednim stolom na sredini. Iskreno, veoma liči na Silent Hill lokaciju. 
Druga slika prikazuje zapuštenu kuhinju punu đubreta. Na trećoj vidimo hodnik crvenkaste boje izlepljen papirima. Na kraju hodnika je figura a na 4. slici je žena kojoj nedostaju delovi kože. Na tim mestima koji su bez kože se nalaze poruke. Na jednom snimku se u donjem desnom uglu nalazi napisano 20. oktobra 2020., a potpisuje se Masahiro Ito, umetnički direktor prethodne Silent Hill igre.

Dusk Golem je objavio ove četiri slike na Twiter nalogu, a  kasnije je na ResetEra forumu navedeno da je Konami odobrio DMCA. U svakom slučaju, slike možete pogledati na Kotaku.  

Mnogi se dvoume oko toga da možda ove četiri slike prikazuju dve igre, i da je tu negde i Resident evil. Nažalost, ove četiri slike su sve što imamo za sada. Umesto da ponudi bilo kakve druge nagoveštaje ili informacije, Dusk Golem se oglasio sa preko 30 tvitova o tome kako zna sve vrste stvari o Silent Hillu koje ne govore i kako bi ovo moglo da bude najveće curenje ikada ako to žele. Nažalost, to nikome realno ne pomaže.

Međutim, nećemo se iznenaditi ukoliko uskoro vidimo zvanično saopštenje o Silent Hill-u o kome se šuška poslednjih nekoliko godina iz izvora pouzdanijih od Dusk Golema, i vreme je da napokon čujemo nešto stvarno i tačno.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4901
Doživi dramatične događaje koji su se odigrali u gradu Raccoon u potpuno novom izdanju ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4732
Remek delo koje je definisalo žanr, Resident Evil 2 se vraća, kao poptuno nova igra. Po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50152
Kreativni first person psihološki horor sa ludačkim zagonetkama, jedinstvenim bo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Ušteda 40%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50124
Po prvi put na PlayStation konzolama, Alan Wake nas vodi kroz ulice misterioznog gradić...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

03.
Dec.
2021.
Vesti/Najnovije
Ekipa "Z!N"  nam je poslala šta je sve novo u novom broju STRAVA.
16.
Jul.
2021.
Nintendo
Juče je Valve najavio novi proizvod, Steam Deck!
20.
Mar.
2021.
Nintendo
ACNH može izgledati kao simpatičan naslov o dobrom provodu, ali zaista, igra može imati kakav god osećaj poželite u zavisnosti od vaše estetike. Neki ...