Vesti/Najnovije
30.07.2022.

XBOX i PS imaju nešto zajedničko

God of War

Šef Xbox-a, Phil Spencer je jasno stavio do znanja da bez obzira na platformu, voli dobre igre.

Ova ideologija je postala stav koji se proširio širom Xbox brenda u strategiji koja ima za cilj jednostavno veličanje  igara bez obzira na kojoj platformi ih obožavaoci igraju. Spencer je na svojoj Twitter stranici dao odgovore na Twitter trend koji je započeo glavni Xbox nalog, sa pitanjima igračima o njihovoj istoriji igara i najiščekivanijim igrama. Neki su primetili zanimljive odgovore na njegovoj listi.

Citat Phila Spencera je twitovao svoj odgovor za Xbox nalog koji je od igrača tražio da odgovore koje su igre bile njihove prve, njihova najnovija igra koju su igrali, omiljena igra svih vremena, igra u koju trenutno ulažu mnogo sati, igra koju žele da igraju sledeću, čudnu, prvu igru koju biste prikazali pećinskom čoveku...

Kao legenda industrije video igara, Spencerov prvi odgovor nije iznenađenje - Pong.

Igre u koje je Spencer u poslednje vreme uložio mnogo sati su Road 96, koja je nedavno izašla na Xbox Game Pass-u, i ekspanzija za Forza Horizon 5 Hot Wheels.

Za "Igru koju želite da igrate sledeću," on je odabrao dugo očekivani PlayStation ekskluzivni God of War: Ragnarok koji će biti lansiran tokom sezone praznika.

Spencer-ov izbor God of War: Ragnarok možda i nije iznenađenje jer on voli video igre i jasno je dao do znanja više puta da u igrama treba uživati bez obzira na platformu na kojoj se igraju. Naravno, dodavao je uvek i da bi voleo da igrači igraju na Xbox platformi, a definitivno konstantno zagovara igranje igara. Čak je stao u odbranu direktora  God of War: Ragnarok ,  Cory Barlog-a nakon što je njegov tim počeo da trpi talas nasilja online povodom vesti o igri.  

And on that day, the caveman also discovered bangers 

— Xbox (@Xbox) July 26, 2022

Ima i onih koji ne odobravaju izbor koji je napisao Spencer, jer je uključio God of War Ragnarok na listu, kao sledeći igru koju želi da zaigra i željno je očekuje. Postoje argumenti po kojima njegov izbor PS ekskluzive je pravi udarac za Xbox brend ali i da ova kompanija ulazi u poslovnu i novim najavljenim igrama prepunu sezonu praznika bez velikih hitova kao što je na primer Starfield koji je pomeren za 2023. godinu. Po nekima, potez šefa jedne kompanije koji hvali igru konkurencije nije potez koji se može odobriti.

Mi njegov potez pozdravljamo.

Konkurencija je dobra ako je poštena a Phil Spencer i njegova ljubav prema igrama su dokaz da je bitno da prvenstveno volite igre i ono što radite. Realno, kako bi ovo moglo bti loše po Xbox?

Čovek je jednostavno podelio svoje uzbuđenje kao i veliki deo igrača širom planete.

Otkrićemo Vam i da vi, naši kupci, očigledno jedva čekate da zaigrate ovu igru, ali i dobijete u ruke specijalna kolekcionarska izdanja. 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41327
Pridruži se Kratosu i Atreusu na mitskom putovanju u potrazi za neophodnim odgovorima k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50202
Nastavak God of War 2018 je stigao, God of War Ragnarok u prodaji za PS5 konzole. Prid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...