Vesti/Najnovije
30.11.2022.

Assassin's Creed Valhalla dodaje AC Mirage Crossover

Igramo ga ranije od očekivanog datuma

Assassin's Creed Valhalla živi svoj život već dosta dugo, a sada je objavljeno Završno poglavlje The Final Chapter. Tu imamo više stvari, jer pored zatvaranja priče o Valhali dok postavlja Basima kao novog protagonista, sadrži i potragu koja uparuje Eivora sa glavnim likom iz predstojećeg Assassin's Creed Mirage.

Na opšte iznenađenje, Ubisoft je iznenadio svoje fanove lansiranjem ažuriranja 1.6.1 i poslednjeg poglavlja Assassin's Creed Valhalla nedelju dana ranije nego što je najavljeno.

Ovim polusatnim epilogom zaključuje se saga o Eivoru, i vide se neka poznata lica koja se vraćaju u fokus u modernoj priči franšize. Dok je prijem DLC-a za Assassin's Creed Valhalla bio mlak tokom protekle dve godine, The Last Chapter i dalje predstavlja kompetentnu podršku za Valhallu. Dok se opraštamo od Eivora, Skandinavije i Engleske, pogled franšize se okreće ka svojim korenima. Assassin's Creed Mirage i Basim Ibn Ishaq kao glavni protagonista, dok se on transformiše iz uličnog lopova u ubicu u Bagdadu iz devetog veka.

Poslednje poglavlje za Assassin's Creed Valhalla olakšava igračima da uđu u ovaj svet kroz "Shared History" potragu tako što šalje Eivora za malu avanturu sa Basimovim mentorom Rošanom, koju igra poznata iransko-američka glumica Shohreh Aghdashloou. Ovaj crossover između Valhala i Miraga najavljen je na Twiteru preko zvaničnog naloga Assassin's Creed u isto vreme kada je novi DLC postao dostupan za preuzimanje.

 


 

 

Dok je potraga neverovatno zabavan dodatak igri i uvid u Rošanov lik, igrači Assassin's Creeda će morati da sačekaju do Miragea da bi saznali više. U oštrom kontrastu sa glomaznijim igrama Assassin's Creed koje su počele sa Origins, Mirage predstavlja povratak manjem, fokusiranijem opsegu. Iako neće imati količinu sadržaja na koju su se igrači navikli sa Odyssey i Valhalla, s obzirom na zamor koji su izrazili poslednjih godina, možda je ovo promena smera koja je franšizi preko potrebna. Igrači Assassin's Creeda željni da iskuse Basimovo putovanje neće morati dugo da čekaju, jer najnovije glasine navode da će Assassin's Creed Mirage biti objavljen na proleće 2023. godine.

Prvobitno zamišljen kao proširenje za Valhallu, Ubisoft je transformisao projekat u punopravni nastavak koristeći svu tehnologiju koju je izgradio tokom Valhallinog razvoja, ali vraćajući se na originalne igre koje su franšizu učinile poznatom i voljenom . Iako su neki detalji o zapletu i igrici Assassin's Creed Miragea otkriveni, verovatno je da Ubisoft drži ostatak pod velom tajne dok igrači ne budu imali vremena da se oproste od Eivora i Valhalle.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41408
Postani najsvestraniji Assassin u istoriji franšize u novom nastavku popularne i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.999,00 RSD
Vrsta
Nova
18.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41406
Postani najsvestraniji Assassin u istoriji franšize u novom nastavku p...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 38%
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499,00 RSD
3.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4958
U Assassin’s Creed Valhalla, ti si Eivor, svirep ratnik, uzgajan uz priče borbe i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

06.
Oct.
2022.
Vesti/Najnovije
Igra nas vodu u IX vek, u Bagdad u kome upoznajemo mladog Basima.
11.
Sep.
2022.
Vesti/Najnovije
Radnja je smeštena 20 godina pre Assassin’s Creed Valhalla.
28.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Iskusni režiser koji je pomogao da se pokrene reboot Assassin's Creed kao vodeći dizajner Origins-a i režiser Valhalle, nakon 16 godina odlazi da bi se p...