Vesti/Najnovije
01.12.2022.

Imamo datum i vreme za Splatoon 3 veliki Co-Op Event

Lignje su u opasnosti!

Posle par meseci čekanja, Splatoon 3 i njegov prvi Big Run konačno imaju objavljene datume.

Jedinstveni pristup Salmon Run-u će dovesti igrače u Wahoo World, gde moraju da se brane od invazije Salmonida.  Splatoon 3 režim Big Run je željno iščekivan od strane fanova od prvog dana njegovog prvobitnog otkrivanja, a mnogi su bili razočarani kada se Big Run nije dogodio za Noć veštica. Salmon Run obično daje zadatak igračima da posećuju mape specifične za režim kako bi sakupili zlatna jaja, ali po prvi put u istoriji serije, neprijateljski Salmonidi dovode borbu do Inklingsa i Oktolinga.  

Splatoon 3  prvi Big Run stiže 9. decembra u 16:00 PT i trajaće do 11. decembra u isto vreme.

Trenutno je nepoznat spisak oružja koje će igrači dobiti da brane Wahoo World. Igrači verovatno mogu očekivati da dobiju vage kao nagradu, a koje se mogu koristiti za otključavanje kolekcionarskih predmeta i jedinstvene odeće preko GrizzCo-a. Međutim, planirana je i posebna nagrada za Big Run.

 

Prema dodatnim informacijama iz Nintenda, igrači koji učestvuju u Big Run-u dobiće posebnu dekoraciju, verovatno za svoj ormarić u igri. Izgleda da je nagrada zelena plastična rekreacija Cohozune, velikog boss-a koji se ponekad pojavljuje na kraju smene Salmon Run-a. Pored toga, "najjači izvođač"  "strongest performer" učesnici će dobiti ekstra-specijalno odlikovanje. Ovo je verovatno zlatna verzija Cohozune koja se može videti u Nintendo-ovom tvitu.

Dok je Splatoon počeo kao PvP pucačina, Splatoon 2 je predstavio Salmon Run i pružio igračima priliku da se bore za zajednički cilj. Međutim, imao je svojih problema, jer je Nintendo odlučio da otvori režim samo u ograničenom vremenskom periodu. Srećom, činilo se da su programeri bili svesni nezadovoljstva koje je ovo izazvalo, jer je Salmon Run Next Wave Splatoon 3 dostupan danonoćno, i svakodnevno. Kada se Big Run završi, igrači još uvek mogu da uživaju u Salmon Run-u. Mapa povratka iz Splatoon 2, Marooner's Bay, takođe se dodaje sa ažuriranjem Splatoon 3  2.0.

Nejasno je kada igrači mogu očekivati da će se desiti još jedna velika trka; Nintendo nije bio mnogo konkretniji u vezi sa tim nego što je rekao da je to događaj koji se dešava 'svakih nekoliko meseci.' To bi mogao biti događaj koji se dešava jednom u sezoni, tako da svako ko je čekao Big Run ne bi trebalo da propusti ovu priliku, ili neće dobiti drugu priliku do negde 2023. godine.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Čučni i mastilom ispiši svoj put ka tronu u Splatoonu 3. U novom okruženju&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1238
Amiibo je serija figurica sa likovima koje dobijaš u Nintendo igricama. Kako bi ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dovedi svoj gaming na novi nivo uz Pro Controller gamepad za Nintendo Switch&trade...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Sep.
2022.
Nintendo
Igrači koji žele da dodaju Callie i Marie značke svojim Splashtagovima u igri Splatoon 3, mogu da saznaju kako da ih otključaju čitanjem ovog teksta.
25.
Sep.
2022.
Nintendo
Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednost...
18.
Sep.
2022.
Nintendo
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.