Vesti/Najnovije
04.05.2023.

Nintendo će te naći gde god da si se sakrio!

Suđenjima nikad kraja

Bivši predsednik kompanije Nintendo of America, Reggie Fils-Aimé je omiljeni lik u industriji igara. Poznat je kao jedan od bezbrižnijih i pouzdanijih rukovodilaca video igara tokom svog rada u kompaniji.

Njegovi citati su postali kultni. Pravim gejmerima je poznato "moje telo je spremno" kada je igrao Wii Fit, a njegova ljubav prema Animal Crossing: New Leaf na Nintendo DS, učinili su ga veoma popularnim među fanovima. To je reputacija na koju nastavlja da se oslanja i sada kada je u penziji. Često ćete ga videti kako se šali i komentariše industriju igara preko svog Twitter naloga, ali njegov najnoviji tvit u vezi s curenjem  Tears of the Kingdom će vas naterati da se nasmejete ali i razmislite.

Nintendo je uradio sve što se moglo kako bi pokušao da ukloni Zelda curenja koja su se pojavljivala širom interneta u proteklih nekoliko dana. Umesto da jednostavno komentariše curenje i da se pita kako je ova osoba možda dobila igru tako brzo, Reggie odlučuje da citira čuveni telefonski govor Liama Nisona iz filma Taken, iako zapravo ne preti da će ih ubiti.

 

Očigledno, Fils-Aime više ne radi za Nintendo, tako da ga ne može naterati da preduzme pravni postupak protiv pojedinca, a ovo je verovatnije šaljivo navođenje na sva curenja koja trenutno lete okolo . Međutim, s obzirom na to da je Nintendo zadužio nedavno puštenog hakera Gerry Bowsera do kraja života,šala izgleda kao pretnja.

Fils-Aimé možda više ne radi za Nintendo, ali je i dalje blisko povezan sa kompanijom, a bivši predsednik pravi ono što bi se moglo smatrati nejasnom pretnjom, iako u šaljivom maniru zbog curenja Tears of the Kingdom nije baš ono što će likere ostaviti ravnodušnim.

Nintendo se ne šali sa ovim stvarima!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskorači preko granica prostranog Hyrule kraljevstva i vini se u nebesa u nastavku jedn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch The Legend of Zelda - Breath of the Wild
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1241
Amiibo Ocarina of Time - Link
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HFI0731
Amiibo je serija figurica sa likovima koje dobijaš u Nintendo igricama. Kako bi ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

22.
Jun.
2021.
Nintendo
Teorija obožavalaca zasnovana na novom trejleru sugeriše da bi Ganondorf mogao da se igra.
28.
May.
2021.
Nintendo
Osoblje za istraživanje i razvoj koje je radilo na The Legend of Zelda: Ocarina of Time stvorilo je portal mehanike deceniju pre nego što je...
09.
Nov.
2020.
Nintendo
Upravo je "pao" embargo na pisanje o ovoj igri i mi vam odmah prenosimo utiske Nikole Nick-a Jovanovića koji ovu igra već neko vreme.