Vesti/Najnovije
01.06.2023.
Autor: Danica Manojlović

Dead By Daylight: Ko posle Kejdža?

Koga odabrati posle Kejdža?

Preneto sa bloga Indijanka Danka

 

Survival horor igra za više igrača Dead bi Daylight dobija potpuno novog preživelog u 8. godini, a njegovo ime je Nick. Velika vest je zvanična i stvarna - to je Nicolas Cage! Opšti komentari su da igrači nisu ni bili svesni koliko je bio potreban igri sve dok nisu čuli da stiže.

Nicolas Cage je izuzetno talentovan glumac koji je osvojio Oskara, Zlatni globus i nagradu Udruženja filmskih glumaca. Bio je nominovan i za brojne druge nagrade ali je tokom godina takođe stekao reputaciju ozbiljnog i profesionalnog saradnika. Ta posvećenost poslu je išla toliko daleko da je izvadio dva zuba bez anestezije kako bi se pripremio za svoju ulogu u filmu Birdy. Doduše, on je to prokomentarisao izjavom da je to samo delimično tačno jer su zubi ionako morali da izađu.

Činjenica je da će igrači dobiti mnogo njegovim debijem u  Dead bi Daylight. On će igrati samog sebe u igri. Biće to Nicolas Cage koji igra Nicolas Cage-a. Imaćemo njegov legendarni glas i način komunikacije. Ovo ne bismo mogli bez njega, Direktor igre Mathieu Cote rekao je tokom medijskog događaja koji je otkrio Cage-ov predstojeći dodatak Dead bi Daylight.

Nicolas Cage nije jedino veliko ime koje dolazi u Dead bi Daylight. Legendarni metal bendovi Iron Maiden i Slipknot su takođe na putu, ali nažalost ne kao preživeli ili ubice.  Njih će predstavljati nova kozmetika: kolekcija Iron Maiden Collection, serija inspirisana čuvenom maskotom benda Edijem, i Slipknot kolekcija od devet ubistvenih maski zasnovanih na članovima benda. Zajedno sa Nic-om, Maiden-om, and Slipknot-om, godina 8 Dead bi Daylight će uključivati četiri nova poglavlja, počevši od End Transmission u naučno-fantastičnom stilu, koji će imati novu mapu, novog originalnog ubicu pod nazivom The Singularity i novu preživeli. Povrh toga, biće par licenciranih ubica, dva bonusa "samo za preživele" poglavlja i druge nove sadržaje, mehaniku i dodatke za kvalitet života. Dalji detalji o tome šta dolazi,  uključujući i kako će se Nicolas Cage uklopiti u sve to — biće otkriveni 5. jula.

Ova informacija je jednostavno došla ničim izazvana i niotkuda, ali bez sumnje je zanimljiva promena u igri koja bi mogla otvoriti vrata i drugim glumcima i glumicama da se pridruže igri. Naravno, odmah su krenula nagađanja, forumi i glasanja o tome koje bismo glumce želeli da vidimo u Dead by Daylight nakon što je dodat Nikolas Kejdž. 

Ja sam malo anketirala moje prijatelje gejmere i evo naše liste glumaca koji bi bili idealni kao neki sledeći dodatak igri!

Možete li da pogodite ko?

Njegovo visočanstvo KIANU REEVES

Globalno popularan glumac, ali i lik iz igara. Kianu Rivs je već u gomili video igrica, Bill & Ted’s Excellent Adventure napravljene 1989. godine, The Matrix: Path of Neo smo igrali 2005, a naravno tu je i Cyperpunk 2077. On je takođe igrao glavne uloge u nekoliko horor filmova a hronološki bi to izgledalo ovako:,

1992. godine nas je oduševio u filmu Dracula

1997 u Devils Advocate 

2000. godine je bio serijski ubica u The Watcher ali i nasilnik u The Gift

2005. godine smo ga gledali u hororu Constantine

2015. imamo polu triler, polu horor Knock Knock

2016. nam se vraća u The Neon Demon ali u u The Bad Batch 

Rivs bi se savršeno uklopio uz Nikolasa Kejdža, a Dead bi Daylight bi bio samo još jedna igra za dodavanje na dugačku listu igara u kojima se već nalazi. Vrlo izvesna saradnja neki bi rekli.

 

Jamie Lee Curtis

Glumica koja je nekako sinonim za horor filmove iako ima odličnih komedija u svojoj biografiji. Pošto je glumila Laurie Strode u Noći veštica Halloween, imalo bi dosta smisla da se Jamie pridruži Dead bi Daylight kao ona sama. Laurie Strode je već u igri kao preživeli koja se može igrati, pošto se pridružila igri zajedno sa Michael Mayers-om kada je dodato poglavlje Halloween chapter, ali ona bi takođe mogla da bude dodata igri kao samostalni survivor, igrajući samu sebe.  Certis nije poznata samo po ulozi u Noći veštica i njegovim nastavcima, već i po svojim ulogama u drugim nezaboravnim horor naslovima kao što su The Fog, Prom Night i Roadgames. Uostalom, zamislite  "kraljicu vriska" kako vrišti u igri!

 

 

Robert Englund 

Najveća noćna mora mnogih generacija. Robert Englund je horor ikona, on je Freddy Krueger. Englund je razvio Krugerovu ličnost u osam igranih filmova, 44 epizode ​​antologijske emisije, Freddy's Nightmares." On je jedan od retkih glumaca čija se karijera uglavnom vrti oko jednog legendarnog lika, iako je njegova lista duga i neopravdano zapostavljena. Mayor Buckman u 2001 Maniacs ,Buck u Eaten Alive, Fantom u The Phantom of the Opera... Da ne spominjemo igre Master of Orion: Conquer the Stars,  Injustice 2, Call of the Dead, Marvel Super Hero Squad Online, pa čak i Mortal Kombat!

Treba imati u vidu da je Freddie već u igri kao jedan od desetine ubica pod imenom The Nightmare killer. Njegova sposobnost projekcije snova mu omogućava da se brzo pojavi širom mape i izvrši pritisak na preživele. Vremenom, Noćna mora tera Preživele u svet snova. Kada uđu, Preživeli će brzo shvatiti odsustvo granice jave i sna. Zamislite sada Roberta kao Preživelog!

 

Sarah Michelle Geller

Glumica sa dugačkim spiskom uloga i prekidom u karijeri jer je rešila sa se posveti porodici, deci i mužu Freddie Prinze Junior-u. Mada, vratila se glumi pa smo je gledali u Wolf Pack, Do Revenge, a čuli u Star Wars Rebels i Master of the Universe.

Mnogi fanovi su godinama želeli da se Scooby-Doo poglavlje doda igri Dead by Daylight a s obzirom na to da je Gelar igrala glavnu ulogu u mnogim Scooby-Doo filmovima, njeno dodavanje u igru moglo bi otvoriti vrata za licenciranu saradnju sa tom franšizom . Naravno, Gelar je takođe obožavana Buffy Summers u Buffy the Vampire Slayer, još jednom potencijalnom IP-u koji bi mogao poslužiti kao licencirano poglavlje u Dead bi Daylight ili skin za Gellar ako bi bila dodata u igru kao ona sama.

 

Tony Todd

Najpoznatiji po svojoj neverovatnoh ulozi Candyman,  Tony Todd konstantno daje odlična izvođenja, od debija u filmu  Sleepwalk (1986). Njegove uloge su raznovrsne i uključuju klasike kao  The Rock (1996), The Crow (1994), Lean on Me (1989), Bird (1988), Night of the Living Dead (1990), Final Destination (2000), film sa više Oskara  Platoon (1986) i The Secret (2000), nominovan i prikazan na Cannes Film Festival-u.

Njegova lista uključujemnogo igara u kojima je likovima dao svoj glas, i to od 1998. godine. Tu su:  Back 4 Blood, Half-Life Alyx, Dota Underlords, Dota 2, Layers of Fear 2, Artifact, Call of Duty: Black Ops II, Marvel Superhero Sqad Online, Star Track Online, Half-Live Episode 2, Star Track Elite Force 2, The Legend of Dragoon, Star Track the next Generation Klingon Honor Guard

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Funko POP! kolekcionarska figura od 9 cm po motivima Halloween franšize. ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41212
„Back 4 Blood“ je jedinstvni pristup žanru zombi apokalipse u kome vod...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 38%
1.599,00 RSD
Vrsta
Nova
1.599,00 RSD
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Umireš za šoljom tople kafe? Evo prave šolje za tebe! Kapaciteta ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

19.
Oct.
2022.
Vesti/Najnovije
Šta igrati ukoliko volite da se dobro uplašite ali ne verujete u vanzemaljce, poludele životinje ili duhove?
10.
Aug.
2022.
Ova mama je gejmer
Postoji hrana od koje Vam neće samo biti muka već može biti… ubitačna
08.
Jun.
2022.
Vesti/Najnovije
Jedan od najpouzdanijih izvora tajnih informacija je otkrio naslov za projekat horor igre Hidea Kojime o kojem se pričalo, kao i jednog od glumaca vezanih za...