Vesti/Najnovije
12.07.2023.

Call of Duty: Modern Warfare 2 problemi

Skin i roze flešbekovi

Call of Duty: Modern Warfare 2 još jednom ima skin Operatora koja je vizuelno problematična u igranju, iako je ovaj put problem suprotan onome što smo imali sa PINK skinom. Budući da je igra za više igrača sa servisom uživo i koja se u velikoj meri oslanja na vizuelno prilagođavanje, a imajući u vidu da će se neki skinovi jednostavno kamuflirati više nego drugi, ali u nekim slučajevima to može postati prilično strašno i teško.  

Naravno, besplatan pristup kozmetici za igre znači da Call of Duty: Modern Warfare 2 ima smešne skinove za igrače koje mogu da biraju. Problem leži u činjenici da se neki od njih mogu fenomenalno uklopiti sa okruženjem igre, pri čemu marljivi igrači koriste ove pogodnosti za povremeno nepoštene situacije u igri.

 


 

Ovaj problem je došao do izražaja kod igrača Call of Duty: Modern Warfare 2, koji se zove GOATonWii na Reddit-u, koji je objavio na najvećem subredditu igre o svom iskustvu sa jednim od najplodnijih skinova Operatora u sezoni : Blackcell verzija Io. Zaključana iza mikrotransakcije od 30 dolara, Blackcell Io koža menja boje od potpuno bele do duboko sive. Kako se ispostavilo, to znači da se igrač koji koristi ovog operatera može fenomenalno dobro uklopiti sa određenim mapama, što otežava drugim igračima da ih brzo prate u borbi licem u lice.

U konkretnom slučaju GOATonWii, igrač Blackcell Io-a je ležao mirno, zbog čega ih je bilo teško uočiti tokom duela u deliću sekunde, što je dovelo do smrti GOATonWii-a. Skupi Blackcell skinovi Call of Duty: Modern Warfare 2 dizajnirani su da se ističu u većini situacija, ali izgleda da će im odabrane lokacije na mapi omogućiti da se stapaju sa svojim okruženjem bez obzira na sve.  

Ne uživaju svi u činjenici da Call of Duty danas ima skinove na nivou Fortnite-a, ali činjenica je da su realnije vojne uniforme posebno dizajnirane da postignu isti efekat kao onaj koji prikazuje Blackcell Io skin u predstavljenom videu.

Programer generalno ne beži od prerade ili potpunog uklanjanja problematičnih skinova iz igre. Iako je to svakako bilo sasvim drugo pitanje, Activision je pokazao inicijativu u uklanjanju paketa kozmetike NickMercs iz Modern Warfare 2 nakon nezadovoljstva i netrpeljivosti strimera.

Da li ste vi imali problem sa ovim skinom?

 

 

 

 

Izvor slika Internet

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50190
Nova era Call of Duty počinje sa CoD Modern Warfare 2 direktnim nastavkom na hit igru M...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nova era Call of Duty počinje sa CoD Modern Warfare 2 direktnim nastavkom na hit igru M...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD

Slični članci

15.
Nov.
2022.
Vesti/Najnovije
Sezona 01 donosi lansiranje Warzone 2.0 i njegovog novog DMZ režima, dve ponovo osmišljene mape za više igrača, dodatni sadržaj za specijalne o...
04.
Nov.
2022.
Focus on
„Čestitamo @InfinityWard i @Activision na najvećem lansiranju u PlayStation Store-a IKAD za Call of Duty igru.“
23.
Oct.
2021.
Ova mama je gejmer
Još uvek se iznenadim kada vidim mail nekog Youtubera koji traži sponzorstvo bez osnovnih podataka. Čak i bez imena i prezimena, kao i broja telefona....