Vesti/Najnovije
05.12.2023.

GTA 6 trejler je poranio

A pisalo je 3PM

Iako je Rockstar premijeru trejlera najavio za 3PM po našem vremenu, oni koji nisu mogli da spavaju noćas, oko ponoći su imali šta i da vide!

Rockstar je nakon "curenja" na društvenim mrežama rešio da promeni pravila i  objavi trejler pre vremena.

Najbitnije je da je trejler potvrdio godinu izlaska kao 2025. kao i naslov igre Grand Theft Auto VI, Više detalja za sada nemamo.

Podsećamo Vas da su Iz Rockstar-a u novembru najavili da će trejler stići početkom decembra, ostavljajući sve nas, kao i industriju video igara da čekamo dalje informacije. Potvrda je konačno stigla 1. decembra kada je Rockstar otkrio da će trejler stići  5. decembra, ali je trejler zvanično objavljen ranije nakon što je procureo na društvenim mrežama.

Nakon godina nagađanja i iščekivanja, vest je potvrđena zahvaljujući ranom objavljivanju GTA 6 trejlera 1,  objavljenog dan pre roka zbog rizika od curenja. Na kraju teksta možete pogledati prvi trejler,

Već neko vreme čekamo ovu novu avanturu otvorenog sveta, imajući u vidu da je GTA 5 lansiran pre više od deset godina,  i da je 18. septembra, neviđeno curenje GTA 6 iznedrilo preko 90 video snimaka i snimaka ekrana iz ranog perioda, razvoj alfa izrade površine igre na mreži. 

Rockstar je potvrdio da je datum izlaska GTA 6 određen za 2025. Vest je stigla kao deo ovog trejlera, uz napomenu da je Grand Theft Auto 6 spreman da objavi TBC 2025 i nije objavljeno dalje pojašnjenje kada. Rockstar takođe tek treba da potvrdi GTA 6 platforme, a sa izvesnom sigurnošću da će to u najmanju ruku biti za PS5 i Xbox Series X.  Pre objavljivanja trejlera, internet tragači su objavljivali neka nagađanja. Više izvora je potvrdilo glasine da će GTA 6 biti objavljen 2025. godine, što je bio deo većeg pada informacija koji sugeriše da će Grand Theft Auto 6 biti smešten u modernom Vice City-ju.  Zanimljivo je da Take-Two, vlasnik Rockstar, nastavlja da nagoveštava da će GTA 6 izaći do marta 2025. godine, a ne govori ništa o tome. Izvršni direktor Strauss Zelnick kaže da „ostajemo uvereni da pozicioniramo naše poslovanje za značajnu prekretnicu u fiskalnoj 2025. godini, za koju verujemo da će uključiti nove rekordne nivoe operativnih performansi." To značajno povećanje predviđanja prihoda je navodno posledica lansiranja GTA 6.

Zbog čega je trebalo toliko vremena za novu igru?

Između uspeha GTA 5 i GTA Online, pored Red Dead Redemption 2, nije iznenađenje što je Rockstar dao sebi dovoljno vremena. Studio je to rekao kada je potvrdio da je GTA 6 u razvoju. Rockstar se potrudio da ponovi neviđenu dugovečnost GTA 5  koji je ažuriran i ponovo objavljen više puta u poslednjih devet godina.

Originalna igra je postavljena 1986. godine, ovo novo izdanje iz 2025. trebalo bi da se odigra u onome što izgleda kao moderno okruženje. Dok još uvek čekamo više informacija od Rockstar-a, prvi pogled na trejler za GTA 6 ukazuje na to da studio ponovo zamišlja poznata mesta kao što je Starfish Island, iako opciju da posetimo stara mesta kao što je Malibu Club, Ocean View Hotel, Little Haiti, tek treba da potvrde.

 

Za 8 sati video je pogledalo 45 MILIONA LJUDI!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS441248
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sadrži remastere: Grand Theft...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.199,00 RSD
Ušteda 20%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
3.199 ,00 RSD
Korišćena
2.599 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO841
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sadrži remastere: Grand Theft...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.199,00 RSD
Ušteda 20%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
3.199 ,00 RSD
Korišćena
2.599 ,00 RSD

Slični članci

18.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Grand Theft Auto 5 ima jednu od najboljih priča u serijalu i neke od najzabavnijih misija koje je Rockstar napravio za svoju hit franšizu.
05.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Sve je više informacija u vezi sa bivšim producentom Rokstar-a Leslie Benzies-om i njegovom novom igrom Everywhere, a one potvrđuju da je ...
16.
Mar.
2022.
Vesti/Najnovije
Sva snaga PlayStation 5 pruža novi nivo performansi, omogućavajući novim grafičkim režimima da isporuče do 4K rezolucije, 60 kadrova u sekundi, opcije H...