Vesti/Najnovije
08.02.2024.
Autor: Danica Manojlović

Cyberpunk 2077 nastavak!

Procureli su detalji igre

CD projekt Red ne miruje!

Sve se sazna pa smo tako, naravno linkovanjem dobili informacije o igri Orion. Prvi detalji o igrici koja je nastavak Cyberpunk 2077 procurili su na mreži, zahvaljujući nekim nedavno objavljenim konkursima za posao u CD Projekt Red. Samo postojanje novootvorenih radnih mesta i oglasa signalizira da se faza pre produkcije Cyberpunk 2077 nastavlja.  

CDPR je zvanično najavio nastavak Cyberpunk 2077, pod kodnim imenom Orion, u oktobru 2022. Slično kao i prva igra, projekat Orion je potvrđen pre nego što je čak i započeo pretprodukciju, sa idejom da će studio lakše pronaći talente za rad na igri za čije postojanje je javno poznato.

Nedavno otvoreni CDPR North America studio, smešten u Bostonu, kao i njegova sestrinska filijala sa sedištem u Vankuveru, sada su počeli da oglašavaju različite pozicije u vezi sa projektom. 18 novih pozicija koje su se pojavile na web lokaciji programera 6. februara potvrđuju da će nastavak Cyberpunk 2077 pokretati Unreal Engine 5. Naravno,  otkrivaju i nekoliko odabranih detalja igre o predstojećem naslovu.

Konkretno, oglas za vodećeg dizajnera sistema na projektu ukazuje na to da će igra imati opcije biranja i pravljenja, dok drugi sugerišu da CDPR planira da ponovo donese priču kroz kombinaciju scenskih događaja i setova. Znamo da i najaktivnije scene u Cyberpunk 2077 nisu u potpunosti oduzele kontrolu igračima, osim nekoliko izuzetaka u kasnoj igri, od kojih je jedan uveden u Phantom Liberty. Snimacije likova će biti delimično snimljene u pokretu, što je bio slučaj i sa prethodnom igrom.

Otvoreni svet je ono što svi volimo. Vraća se u nastavku Cyberpunk 2077. Dok opisi mesta sadrže neke dodatne detalje, preostale informacije samo potvrđuju još očiglednije dodatke kao što su interaktivni sistem dijaloga, mogućnost otkrivanja i čitanja dokumenata u celom svetu igre i RPG elementi. CDPR je ranije naveo da će druga Cyberpunk igra imati za cilj evoluciju nalik igri Witcher a u smislu da će se fokusirati na poboljšanje delova svog prethodnika koji nisu dobro funkcionisali van okvira. Zadržaće svoje dobro primljene elemente uglavnom netaknutim.  Ovoliki broj novoobjavljenih radnih mesta za različite visoke pozicije dokazuje da je projekat još uvek u povoju.

Imajući u vidu sve što se ranije dešavalo, čekanje na projekat Orion može biti čak i duže od onog za Cyberpunk 2077! Za to vreme nabavite svoj primerak Cyberpunk 2077 i igrajte, pripremajući se za nastavak.

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...