Vesti/Najnovije
20.03.2024.
Autor: Danica Manojlović

Igre koje su idealne za proleće

Sve cveta i svi se vole

Duga i tamna zima nas može naterati da sanjamo o boljem vremenu. Kada oblačno nebo, zaleđene puteve i debele krpice zamene toplo sunce i rascvetana priroda, svi se ponovo osećamo živim. Zbog toga smo rešili da se pozabavimo igrama koje obuhvataju promenu godišnjih doba tako što imaju teme, scene ili palete boja koje nas podsećaju na nove početke koji dolaze sa prolećem

Ako vam je dosta zime, ove igre će vam pomoći da uđete u prolećno stanje uma. 

 

Pokemon Scarlet & Violet

Čim se upišete na Akademiju Uva i upoznate direktora Klavela, vaš dom u Paldei je ispunjen prolećnom energijom. Ljudi su obučeni tako da imaju duge rukave ili kratke pantalone, vetar struji kroz mamin savršen vrt, a Kvaksi se igra u Clavelovoj fontani.

Paldea je sva živopisno proleće. Tamo sunce dodiruje sve što se vidi i nova avantura se oseća u vazduhu. Ako želite ugodnu igru koja koristi prolećne boje i slike, započnite svoje putovanje u Pokemon Scarlet ili Violet i izaberite Sprigatito za pratioca tipa trave.

 

Super Mario Party

Ukoliko volite krevet coop igra više za vas, uzmite svoj Joy-Con i isprobajte Super Mario Party inspirisanu društvenim igrama. U ovoj igri, do 4 igrača mogu da igraju kroz 5 režima igre i 80 porodičnih mini igara. Igrači mogu da se takmiče u tradicionalnoj Mario party besplatno za sve, da se udruže 2 na 2 u Partnerskoj partiji ili da 4 igrača rade zajedno u River Survival,  svako ko nije tu može biti popunjen od strane igrača koji kontroliše AI.

Isprobajte režim igre River Survival, table za igre kao što je Megadruit Paradise ili specifične mini-igre koje će vam pružiti sve svetle prolećne vizuelne prikaze sa kojima možete da se nosite.

 

Nintendo Switch Sports

Toliko smo već pisali o tome da je Wii Sports privukao pažnju sveta kada je objavljen 2006. Kinetičan i jednostavan način igre podstakao je ljude da zaigraju video igre više nego ikada ranije. Sa Switch konzolom, Nintendo je preneo kontrole pokreta iz prethodnih generacija konzola kako bi se ova ideja ponovo rodila.

Nintendo Switch Sports vraća neke Wii Sports favorite, a takođe dodaje nove igre u ponudu. Kuglanje, tenis i fudbal prednjače, nadmašujući ostale po vrednosti ponavljanja i faktoru zabave. Sa raznolikom linijom igara kontrolisanih pokretom, Nintendo Switch Sports nudi zagarantovanu zabavu zbog koje poželite da dobijete i igrate.

 

EA Sports PGA Tour

Ukoliko volite zelenu travu i više uskakanja i igranja petlje igre, isprobajte EA Sports PGA Tour. Vraćajući se na PGA Tour 2023. nakon pauze od 2015. godine, EA Sports se vraća na pravi put. Sa 30 prelepih kurseva, režimom karijere za jednog igrača i onlajn multiplayerom, EA Sports PGA Tour je opuštajuće iskustvo sa dubokom mehanikom igranja. Usavršite svoj zamah raznim palicama, tipovima udaraca i terenima.

Uživajte u linkovima u slobodno vreme ili se kvalifikovajte za PGA Tour i takmičite se sa profesionalcima.

 

Horizon Forbidden West

Ovo je igra u kojoj je priroda jedan odglavnih elemenata. Okruženje bogato prirodom, voda koja slobodno teče i život koji raste svuda okolo su suština ogromnog otvorenog sveta Horizon Forbidden West. Čak i crvena mrlja koja truje i obuzima zemlju vrvi od živahne prolećne energije.

Fantastična mehanika i duboka priča Horizon Forbidden West je podjednako očaravajuća koliko i lepa i držaće vas angažovanim sve dok to budete dozvoljavali.

 

Pikmin 3 Deluxe

Sa sjajnom estetikom u bujnom okruženju na otvorenom, Pikmin 3 Deluxe je idealna igra za proleće.

Kao istraživači svemira koji su sleteli na stranu planetu, morate kontrolisati vojnike nalik biljkama da biste rešavali zagonetke, sakupljali resurse i pobedili neprijatelje. Smešten u bašti sa nivoima sastavljenim od prirodnih slagalica, Pikmin 3 Deluxe izgleda, oseća se i igra se kao prolećna avantura.

Ova strateška avantura će vas naterati da gledate u sopstveno dvorište sa novootkrivenom pažnjom na detalje i primetite mikrobiom iza kulisa kao nikada ranije. Na našem sajtu možete naći Pikmin 1+2 i Pikmin 4 igre.

Splatoon 3

Splatoon 3 je idealna zabava uvek. Splatoon 3 je suština proleća, gomila Inklings & Octolings koje izgledaju kao da su bile zatvorene cele zime konačno su puštene da se bore. Timovi od 4 se takmiče da pokriju prostor za igru živim bojama koje se preklapaju i zapljuskuju svoje neprijatelje. Naoružani oružjem koje izgleda kaoNerf Guns & Super Soakers  i opremljen u najboljoj opremi, Splatoon 3 je stilizovana pucačina iz trećeg lica savršena za prolećne vibracije.

Ghost Of Tsushima

Teška igra otvorenog sveta.

Ghost of Tsushima je jedno od najlepših okruženja koje su video igre ikada stvorile. Zadivljujući prolećni vizuelni prikazi su istaknuti zlatnožutim drvećem, visokom belom pampasom travom i ogromnim poljima šarenog cveća. U ovom bujnom svetu igara, Jin Sakay istražuje kako da živite kao samuraj tokom očajnog ratnog vremena. Jedva preživljava mongolske invazije i Džin mora da proceni štetu nanetu njegovom domu Cušima i da povrati kontrolu nad ostrvom od divljeg mongolskog vođe.

Ako želite živopisni prirodni svet, zanimljivu igru i zadivljujuću priču koja oponaša ponovno izrastanje proleća, zaigrajte Ghost of Tsushima.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41223
Nastavak igre Horizon Zero Dawn Postapokaliptična open world avantura smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.599,00 RSD
Ušteda 40%
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999,00 RSD
3.599 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50346
Uživaj u domu vrhunskog golfa sa EA Sports ™ PGA Tour ™ igrom. U vrhunskom ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 60%
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50120
Nastavak igre Horizon Zero Dawn Postapokaliptična open world avantura smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Ušteda 31%
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999,00 RSD
4.799 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50084
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Ušteda 49%
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499,00 RSD
4.799 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nova Pokemon igra za Nintendo Switch, donosi nam novu generaciju džepnih bića za kreira...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.999,00 RSD
Vrsta
Nova
12.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Upoznaj Pikmin-e, mala stvorenja nalik biljkama koje možeš da uzgajaš, pr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD

Slični članci

10.
Aug.
2023.
Nintendo
Mali, brkati vodoinstalater je tokom godina izbacio mnogo video igara, i čini se da su skoro sve odlične. Ipak, da li su neke best of the best?
18.
Sep.
2022.
Nintendo
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
03.
Jun.
2022.
Nintendo
Ekipa iz Play!Zine je donela svoju presudu kada je u pitanju nova Nintendo sportska igra!