Vesti/Najnovije
11.03.2024.

Fortnite 2. sezona nudi čitav novi svet mogućnosti

Panteon

Zaljubljenci u igru Fortnite znaju da nam nova sezona donosi dosta uzbuđenja.

Sada kada je otkrilven uzbudljiv grčki panteon mogli bismo da svedočimo novom zabavnom trendu za budućnost. Kako svaka nova sezona igre Fortnite dodaje nove i uzbudljive karakteristike ovoh battle royale igri, sezona 2 poglavlje 5 sada predstavlja priliku da se igri doda još više panteona.

Od svojih početaka 2017. godine, Fortnite teži ka unapređenju, kako bi neko rekao ka većem i boljem svake godine, a priroda igre koja se stalno menja je jedan od glavnih razloga uspha. Fortnite uspeva da ostane na vrhu žanra battlerozale. Gpdinama svedočimo neverovatnim saradnjama a sa saradnjom visokog profila kao što je nedavni LEGO Fortnite režim, Fortnite se sada oseća kao mnogo različitih igara u jednoj a to je razlog zašto nastavlja da privlači nove igrače svakog dana.

Kada je Fortnite počeo da tizuje za sezonu 2 temu Grčke, bilo je intrigantno zamisliti šta će se videti u igri. Sada kada je druga sezona stigla vidimo da je Fortnite predstavio raznolikost grčkih bogova, poput Zevsa, Hada i Meduze, zajedno sa novim moćima zasnovanim na grčkoj mitologiji. Svakako je ovo uzbudljiv dodatak 5. poglavlju i postavlja pitanja o tome koji bi drugi panteoni iz drugih drevnih društava mogli da slede,zar ne?

U svetu video igara su Grčki bogovi su neki od najpopularnijih i najpoznatijih drevnih bogova u istoriji, ali još jedan panteon koji bi mogao biti odličan dodatak Fortnite bi mo\da bili i norveški bogovi. Grčki i nordijski panteon bi mogli da posluže kao uzbudljiv razlog da se skin Fortnite Kratos vrati u igru jer je on značajan most između oba sveta u franšizi God of War. Nordijski panteon ima mnogo jedinstvenih bogova kao što su Odin i Loki a Fortnite bi sigurno fascinantno ovo tuma;io i odradio.

Tu su i egipatski bogovi a uključivanje egipatskog panteona bi bio odličan izbor i mogao bi da upozna igrače sa potpuno novom grupom uzbudljivih bogova koji nisu toliko poznati kao grčki bogovi. Egipatski bogovi su puni potencijala kada je u pitanju stvaranje događaja u igri usredsređen oko panteona.

Šta biste vi voleli da vidite u ovoj igri?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50259
Kozmetički predmeti za Fortnite Paket sadrži 3 skina za likove, 3 pijuka, 3 ranca, 1 Em...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50028
Fortnite: The Last Laugh Bundle sadrži: 1,000 V-Bucks Tri odela: The Joker, Poison ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kozmetički predmeti za Fortnite Paket sadrži 3 skina za likove, 3 pijuka, 3 ranca, 1 E...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kozmetički predmeti za Fortnite Paket sadrži 3 skina za likove, 3 pijuka, 3 ranca, 1 sk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

10.
Sep.
2020.
Nintendo
Upravo smo dobili informaciju o novom Ninendo paketu o kome nije bilo ni reči!
22.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Epic games nam je nagovestio da Thor stiže u Fornite!