Vesti/Najnovije
29.05.2024.

Summer Game Fest i Ubisoft Forward

Nove vesti o GTA 6

Čini se da je Summer Game Fest događaj koji će popuniti rupu nastalu ukidanjem E3. Teško da se baš mogu  mogu porediti ali je SGF potvrdio ogromnu listu učesnika za svoj event sledećeg meseca.

U saopštenju za javnost, SGF je objavio da će se više od 55 vodećih svetskih kompanija za video igre okupiti u Los Anđelesu, počevši sa dešavanjem Summer Game Fest 7. juna.

Najinteresantnija najava uključuje GTA 6 izdavača 2K i uveliko se nagađa da će neki novi detalji o Rockstarovoj sledećoj igri možda biti podeljeni. Bandai Namco ćei verovatno pokazati Elden Ring: Shadow of the Erdtree uoči lansiranja 21. juna. Capcom će nam pokazati Monster Hunter Wilds. Ubisoft se takođ pojavljuje, ali i HoYoverse, Steam, Warner Bros Games i veliki broj drugih studija. PlayStation i Xsbox će takođe biti prisutni, pri čemu će ovaj drugi planira sopstveni showcase pored onoga što je sigurno deep dive u sledeću Call of Duty igru.

Na sajtu SGF možete pronaći više informacija o dešavanjima.

Summer Game Fest showcase će se održati 7.juna u 14:00 PT/17:00 ET/22:00 BST a možete ga pratiti preko platformi  YouTube, Twitch, TikTok, Twitter, i Steam.

 

Ubisoft Forward

 

U okviru Summer Gaming Fest-a, 10. juna ćemo gledati Ubisoft Forward.

2024. godina će svakako biti bitna za Ubisoft ali i celokupnu gejming zajednicu koja će do kraja godine dobiti još 5 novih igara! I to je ono što je najavljeno i ovaj broj se može i povećati.

Nisu sve do sada najvljene igre naslovi AAA tipa već imamo dva premijum naslova i tri besplatne igre. Ubisoft je već objavio više zapaženih igara od početka 2024. godine ali sa različitim uspehom. Prva je bila Prince of Persia: The Lost Crown, moderna metrovidania koja je dobila odlične ocene kritičara. Mesec dana kasnije smo zaigrali Skull and Bones, naslov koji je proveo godine u paklu razoja pa su mnogi bili iznenađeni da je uopšte i izašla. Skull and Bones nije postigao ni približno tako veliki uspeh kao Prince of Persia: The Lost Crown ali je uspela da privuče dovoljno igrača da bi Ubisoft opravdao nastavak sa drugom sezonom.

10. juna nas očekuje Ubisoft Forward na kojem ćemo saznati više o Assassin’s Creed Shadows ali i ostalim igrama koje čekaju svoje izdanje. Možda će nam Ubisoft najaviti i još neki novi naslov! Za sada nas u 2024. očekuju:

  • XDefiant – 21. maj
  • Star Wars Outlaws – 30. avgust
  • Rainbow Six Mobile – septembar
  • Assassin’s Creed Shadows – 15. novembar
  • The Division Resurgence – nema još datum ali je 2024. godina

XDefiant

Prvi koji će pokušati da nas osvoji je očigledno konkurent  Call of Duty,  XDefiant. Ova igra kombinuje uspostavljeni Ubisoft IP sa oružjem u stilu CoD i elementima pucanja u junake. Ova igra je tokom godina i perioda testiranja izazivala pomešane reakcije ali je poslednja ostavila igrače u optimističnom raspoloženju u pogledu onoga što donosi. Igra je objavljena 21. maja.

Star Wars Outlaws

Konkurent za igru godine, Star Wars Outlaws je napravio studio Massive Entertainment koji je razvio The Division i Avatar: Frontiers of Pandora.

Star Wars Outlaws je igra otvorenog sveta smeštena između The Empire Strikes Back i Return of the Jedi, a igrači postaju odmetnik Kay Vess. Interesantno je da se navodi da je Star Wars Outlaws prva ikada stvarno igra otvorenog sveta Star Wars, i sama ta činjenica izazova veliko interesovanje za ovaj naslov.

Rainbow Six Mobile

Trenutno u fazi testiranja, ova igra je pokušaj kompanije da iskustvo koje nudi igranje Siege prenese na mobilne telefone.  Planirano je da se igra objavi u septembru. Iako su neke konzolne FPS igre imale uspešan prenos na mobilne uređaje, strategija koja je neophodna za igru kao što je Rainbow Six nije tako jednostavna. Utiske ćemo vam preneti u septembru.

Assassin’s Creed Shadows

Neverovatno velika igra otvorenog sveta Assassin’s Creed Shadows je potvrđena za izdavanje 15. novembra. Smešten u Feudalnom Japanu, Assassin’s Creed Shadows ima dual protagoniste pa igrači preuzimaju ulogu i samuraja i šinobija. Fanovi Assassin’s Creed-a godinama su tražili AC igru glavne serije u Japanu, a Ubiisoft je svakako dao sve od sebe da opravda očekivanja.

Više o ovoj igri u tekstu Šta znamo o Assassin’s Creed Shadows?

The Division Resurgence

Poslednji za sada najavljeni naslov je The Division Resurgence. To je mobilna igra za koju takođe tvrde i nadaju se da će preneti iskustvo igre sa konzole za mobilnu publiku. Division Resurgence je još uvek u razvoju nakon što je The Division Heartland otkazaon, Možemo jedino da se nadamo da ovde neće biti problema.

Kao da sve ono nije dovoljno, na osnovu poslednjeg Finansijskog izveštaja, Ubisoft ima još projekata na kojima se radi. Tu je Splinter Cell rimejk,  Sands of Time rimejkBeyond Good and Evil 2 i različiti Assassin’s Creed naslovi.

Bravo Ubisoft!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50543
Postani ubica šinobija i moćni legendarni samuraj dok istražuješ prelepi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Vrsta
Nova
34.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50542
Postani ubica šinobija i moćni legendarni samuraj dok istražuješ prelepi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.299,00 RSD
Ušteda 5%
13.999,00 RSD
Vrsta
Nova
13.999,00 RSD
13.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50541
Postani ubica šinobija i moćni legendarni samuraj dok istražuješ prelepi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Ušteda 5%
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
9.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Postani ubica šinobija i moćni legendarni samuraj dok istražuješ prelepi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Ušteda 5%
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
9.499 ,00 RSD

Slični članci

24.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Kolektorska izdanja su već problem u najavi.
11.
Jan.
2024.
Vesti/Najnovije
Jedan od prvih novih naslova u 2024. je Princ, i to Prince of Persia: The Lost Crown, igra za koju njeni stvaraoci tvrde da je dugačija od ostalih.