Vesti/Najnovije
16.02.2021.

CRSED: F.O.A.D.

Ice Age update donosi nove rituale, kostime, zamke, gaće i artefakte

Ove zime FOAD šampione će smrznuti novi Blizzard defibrilator koji će pomoći palim ratnicima da ožive, dok Val i Yeou-bi dobijaju nove kostime i gaće. Ažuriranje takođe donosi nove zadatke, zamke, oružje, duhovne čuvare i kozmetičke predmete.

Mećava je novi globalni ritual koji utiče na celu mapu i na svakog igrača na njoj. Hladnoća usporava svako kretanje i nanosi štetu, dok se pejzaž prekriva snegom i ledom. Jedina šansa za preživljavanje je da se zagrejete koristeći hranu, ritualne požare, toplotu od Molotovljevih koktela, mlaznjaka, bacača plamena ili čak potoka vulkanske lave. Trčanje i ulazak u zgrade takođe pomalo pomažu. Očigledno je da sva topla mesta privlače druge igrače, pa bi mogla da vas sačeka zaseda u blizini bilo kakve vatre.

Novi artefakt Defibrilator omogućava palom Šampionu da se jednom oživi. Ovo je posebno korisno za solo igrače koji nemaju saveznike koji bi im mogli pomoći. Pali Šampion će i dalje bacati oružje i opremu i moraće da ih podigne sa zemlje nakon oživljavanja. Neprijatelji se takođe mogu vratiti u bilo koje vreme da završe posao. Nova sezona doneće i nove kostime, a to su Harlekin za Val i Cosplay odelo za Yeou-bi. Ova dva lika će takođe dobiti mogućnost promene gaćica putem menija Prilagođavanje. U igru je dodato i novo cool donje rublje sa uzorcima pogodnim i za muške i za ženske prvake u CRSED: FOAD: ljubičaste šare, slatka srca, tropska papaja, flamingo, vojni kamuflažni uzorak i nuklearna eksplozija. Nove maske takođe zavređuju pažnju: u njima se nalaze japanska maska Kitsune duha lisice i demonska maska Oni, klasična hokejaška maska i gasna polumaska.

Konačno, igrači će se suočiti sa novim nasumičnim zadacima usred poslednjih borbi. Na primer, mogu naići na grupu nacističkih zombija koji čuvaju blago, pokušati da završe trkačku stazu u zadatom roku ili da se bore u dvoboju sa određenim igračem na mapi.

Kompletnu listu promena možete naći na linku zvanične igre.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Accessories HAC1514
Razer Base Station v2 Chroma - USB HUB postolje za slušalice 2 x USB...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.499,00 RSD
Vrsta
Nova
13.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Slušalice HSL00292
G733 bežične slušalice dizajnirane su za udobnost. Opremljene su surround zvukom...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19.999,00 RSD
Vrsta
Nova
19.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Tastature HTA00208
Razer Huntsman Opto Mini 60% - gaming tastatura sa najsavremenijim Razer optičkim ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
17.999,00 RSD
Vrsta
Nova
17.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Tastature HTA00204
G915 TKL poseduje LIGHTSPEED profesionalni bežični sistem, napredni LIGHTSINC RGB i meh...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29.999,00 RSD
Vrsta
Nova
29.999 ,00 RSD

Slični članci

15.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Larian Studios je objavio datum za Early Access za Baldur's Gate 3 tokom live stream-a pod nazivom The Panel From Hell 2. 
28.
Jan.
2021.
Nintendo
Nintendo je danas pustio besplatno ažuriranje za Animal Crossing: New Horizons.
20.
Dec.
2020.
PC
Gejmerske stolice nisu rezervisane samo za gejmere! U poslednje vreme je povećana prodaja ovih stolica kupcima koji nisu zaljubljenici u gejming već jednosta...