Vesti/Najnovije
04.03.2021.

Hoćemo li gledati nastavak Harry Potter avantura?

HBO Max misli da tu ima potencijala za uspeh

Hollywood Reporter navodi da je Jason Kilar, rukovodilac Warner media na konferenciji za investitore govorio o Harry Potter projektu na HBO Max. Naveo je da postoji mnogo potencijala za nastavke i spinoff projekte ali nije davao mnogo informacija i uvid u razvojne planove.  "Postoji jedna mala stvar pod nazivom Harry Potter, koja je jedna od najomiljenijih franšiza" izjavio je Kilar. " I mi smo neverovatno zahvalni što možemo da se udružimo sa JK Rowling, pa možemo diskutovati i o tome da ima puno zabave i potencijala."

Kilar je istakao i uspeh HBO-a i HBO-a Max nakon što je broj korisnika dostigao skoro 61 milion širom sveta u 2020. godini. Rekao je da je strimer platforma toliko daleko ispred bilo koje metrike, uključujući angažovanje, dnevno korišćenje i broj pretplatnika.

Daniel Radcliffe je u svojim intevjuima više puta govorio o tome da očekuje da se jednoga dana ponovo pokrene filmski ili TV serijal jer će možda doći do zasićenja starim materijalom. Ostaje nejasno koju će ulogu autorka Harri Potter-a JK Rowling igrati u budućim nastavcima, posebno onima koji dolaze iz kompanija koje imaju prava da kreiraju Harri Potter projekte, ali šta god da se desi, Harry Potter će biti dobrodošao u našim domovima, iako je kod nas Netflix definitivno trenutno najpopularnija platforma.

P.S. Valjda ćemo opet videti i Dobby-ja!

Slični članci

24.
Dec.
2021.
Ova mama je gejmer
Harry Potter kao lik iz knjige, kao junak iz filma ali i kao deo naših života. Sada se vraća, na neki način!
24.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Soni Pictures ne planira da krene stopama drugih studija nudeći izdanja filmova istog datuma na streaming platformama i u bioskopima.
10.
Sep.
2020.
Ova mama je gejmer
Sedam sezona i umesto velikog finala imamo veliko razočarenje.