Vesti/Najnovije
22.03.2021.

Wrath of the Druids

Prva ekspanzija za Assassin's Creed Valhalla

Wrath of the Druids, prva ekspanzija za Assassin's Creed Valhalla nam stiže 29. aprila, 2021. i šalje, dragog nam,  Eivora kroz ukletu lepotu Irske da bi tamo stekao naklonost galskih kraljeva i suprotstavio se druidskom kultu pod imenom Children of Danu.

Ova ekspanzija je deo post-launch podrške za Valhallu, koja je najavljena pre izlaska igre u novembru 2020. godine. Nakon Wrath of the Druids ekspanzije sledećeg meseca, Ubisoft je planirao tokom leta 2021 i Siege of Paris ekspanziju, u kojoj će igrači moći da prožive najambiciozniju bitku u istoriji vikinga, kada budu napali Pariz.

Datum izlaska Wrath of Druids smo saznali zajedno sa ostalim detaljima o Ostara sezoni u Assassin's Creed Valhalla. Ovaj Ostara Festival je počeo 18. marta a trajaće do 8. aprila. A šta čeka igrače?

 

  • Ukrašavanje naselja
  • Pijančenje, streličarstvo i Borbene mini igre
  • Tri nova zadatka: Eivor može da uživa u lovu na jaja, May-Queen proslavi i braniće sve od noćnih duhova
  • Tri nova skila: Fearless Leaper - Ovaj novi skill lansira Eivora u vazduh i omogućava da neprijatelje napadne odozgo. Raven's Loot i Loot Food - Povećavaju Eivorovu efikasnost kada je u dometu prowla, dajući mu tako više vremena da ostane u pokretu.
  • Ekskluzivne nagrade koje uključuju dekoracije naseobine i prilagođavanje predmeta.
  • Transmogrifikacija je takođe dodata u AC: Valhalla i omogućiće igračima da promene izgled Eivorove opreme pomoću vizuelnog prilagođavanja. Ako vam se ne dopada izgled vaše odeće možete da mu promenite izgled za 50 srebra kod Blacksmitha. Ovo je korisno ako volite kako neki predmet izgleda a pronašali ste bolju opremu koja vam se vizuelno ne uklapa u vaš vikinški stajling.

Kao nagradu Assassin’s Creed Valhalla igrači će dobiti Altair’s Outfit, Yule Gear Set a i kozmetiku kao i 300 opala besplatno. Sve što je potrebno da urade je da traže pristupe Animus Store i traže nagradu.

U Wrath of the Druids igračima se pruža prilika pa putuju kroz Irsku i otkriju misterije starih i mističnih druidskih sekti, praćenjem i otkrivanjem njihovih članova.Uronićete u galske mitove i folklor, moraće da se probijate kroz uklete šume i blistave pejzaže dok ćete sticati uticaj i poštovanje među galskim kraljevima. Dodatak se može kupiti za 24,99 € a igrači takođe mogu pristupiti proširenju putem Season Pass, koja je sada dostupna po ceni od 39,99 eura ili kao deo izdanja Assassin's Creed Valhalla Gold, Ultimate i Collector.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4958
U Assassin’s Creed Valhalla, ti si Eivor, svirep ratnik, uzgajan uz priče borbe i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50046
U PS5 Assassin’s Creed Valhalla, ti si Eivor, svirep ratnik, uzgajan uz priče bor...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Assassin's Creed Valhalla će vam uskoro dozvoliti da jurišate na reke radi pljačke u okviru besplatnog ažuriranja koje dolazi danas. Novi režim re...
12.
Nov.
2020.
Vesti/Najnovije
Ubisoft je prvog dana dobio gomilu kritika na pojedina objašnjenja likova, i morali su da se i zvanično oglase po tom pitanju. A čini se da ke najinte...
25.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Očekuje nas dosta novih igara ali par njih ima ono HIT u najavi i dosta od njih očekujemo. Assassin's Creed Valhalla je svakako jedna od njih. Ipak, pre ...