Vesti/Najnovije
31.03.2021.

505 promena u igri Cyberpunk 2077

Povratak na PlayStation Store?

Kraj ovog meseca je napet i aktivan kada je u pitanju CD projekt Red. 

Više od 100 dana je prošlo od kako je Cyberpunk 2077 uklonjen iz PlayStation Store. CD Projekt je napokon objavio veliki 1.2 Patch koji ispravlja ni manje ni više nego 505 problema koje su igrači prijavili.  Dva pitanja su neizbežna od momenta objave i to:

Da li će igra sada pokazati sve ono što je obećano?

Da li će PlayStation Store vratiti igru u svoju ponudu?

U Q&A sa investitorima, deoničar je postavio pitanje o uklanjanju igre.  CD Projekt je odgovorio da studio još uvek radi na unapređenjima ali da je na kraju odluka da se igra vrati u Store u Sony-jevim rukama.  

SVP za razvoj poslovanja Michał Nowakowski posebno se osvrnuo na nedavni Patch 1.2, rekavši da svako ažuriranje približava igru ponovnom objavljivanju u PlayStation Store ponudi, ali nije dao određeni datum. Međutim, konačna odluka, morate da razumete, pripada kompaniji Sony, rekao je. Verujemo da smo bliže ... ali, naravno, konačni poziv je njihov. Pa sačekajmo da vidimo.

Sasvim je jasno da je CDPR više nego potrebno da se igra nađe na PS Store jer će ne samo povećati prodaju na toj platformi već će svakako navesti i kupce koji igraju na ostalim platformama da igri daju šansu.

CD Projekt je juče imao niz drugih najava povezanih sa Cyberpunkom i to kao deo prezentacije ažuriranja strategije, uključujući planove za razvoj dve AAA igre (u franšizama The Witcher i Cyberpunk) istovremeno počev od 2022. godine. Obećali su i bolje marketinške strategije. Bilo je tu i reči o odlaganju i/ili otkazivanju multiplayer-a za Cyberpunk 2077.

CD Projekt je takođe objavio da je potpisao ugovore o kupovini kanadskog studija Digital Scapes. Ovaj studio, sa sedištem u Vancouver-u, sarađuje sa CD Projektom poslednje tri godine tokom produkcije Cyberpunk 2077. Studio će postati CD Projekt Red Vancouver i pridružiti se timu programera koji uključuje tri postojeća sa sedištem u Varšavi, Krakovu i Vroclavu.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS44852
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299 ,00 RSD

Slični članci

29.
Mar.
2021.
Vesti/Najnovije
Cybeprunk 2077 Twitter nalog je upravo objavio da je kompletirana lista svega što će biti isplavljeno sa očekivanim 1.2 patch-om.
11.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Ukradeš i onda na aukciji prodaješ... Ovo će svakako biti scena iz filma koji će se snimati jednoga dana o tome šta se sve dešava...
24.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Moramo da napomenemo da je Play!Zine jedini domaći gejming portal koji svi developeri poštuju i čije ocene se računaju u metacritic izve&sca...