Vesti/Najnovije
08.05.2021.

Resident Evil Village moderi

Moderi baš znaju da se zabavljaju

Nakon produženog demoa i otkrivanja nekih najstrašnijih stvorenja iz igre, igrači su već bili spremni za najnoviju Capcom igru, toliko da su već pre D1 otišli korak dalje i stvorili neke jezive modifikacije. A onda su ubacili neke omiljene likove...

Nexus Mods, internet destinacija za sve stvari povezane sa modovima ima sve više Resident Evil Village noviteta. Neki postojeći modovi izgledaju neobično jer su moderi stvorili dementne kombinacije koje bi mogle uplašiti i neke horor veterane. Bez obzira da li igrači traže zastrašujuću verziju Ladi Dimitrescu ili užasno oružje za svoje ćerke, moderi su već počeli da eksperimentišu sa onim što je moguće u Resident Evil Village. Imajući u vidu koliko je igra nasilna, ovi modovi mogu samo da učine selo i okolinu još okrutnijim i strašnijim.

JTeghius Kittius, ili JTegh na Nexus Mods je napravio mod koji radi tačno ono što obećava "Mač za ćerke" koji omogućava mračnoj, zamišljenoj deci ledi Dimitrescu da nose mačeve, što nekako deluje opasnije nego što su im prvobitno namenili developeri. Opis moda navodi da će "zameniti srp za ćerke dugim mačevima koje su koristili Likanci." Dok se kose i srpovi u stvarnom svetu koriste za poljoprivredu, mačevi su samo mačevi. Oružje koje kćeri koje mašu dugim mačevima čini još strašnijim. Očigledno nije bilo dovoljno da ih nose samo Likani. U originalnoj koncepciji u Resident Evil Village, Dvorac ledi Dimitrescu je držao preko 100 ćerki, koje su sve do jedne bile veštice spremne da napadnu Ethana Wintersa. Sada zamislite 100 kćeri sa mačevima. Ethan bi mogao da razmisli da li da dođe u ovo selo, baš kao što je možda požalio što je otišao za Mijom na imanje Baker.

Izvor Nexus Mode

 

UltraGamera, moder je ponudi "Naočare za mame" sa jednostavnim opisom nije potrebno objašnjenje. Istina je da ovaj mod ipak treba malo predstaviti, jer donosi ono što obećava. Dodaju stilski par crvenih sunčanih naočara zloglasnom antagonistu igre, Ladi Alcina Dimitrescu. OK, naočare ništa ne menjaju u igri ali je očigledno da se nekome dopadaju. Sa preko 1000 pregleda i više desetina preuzimanja jedinstvenih preuzimanja, naočare ledi Dimitrescu su definitivno fora.  Ona je sama po sebi interesantna i čini se da sve što ima veze sa njom je trenutno in. Hiljade meme širom neta sa hiljadu i jednom idejom je više nego je neko mogao da očekuje ali i ona je viša je nego što je iko ikada očekivao. Ljubitelji koji žele još više stila za damu Dimitresku mogu je sada opremiti naočarima pogodnim za kraljicu ili bar damu vinskog carstva. Za fanove koji žele da se osećaju kao da će ih mama progoniti kroz kuću opremljena po najnovijoj modi, Mamine naočare su definitivno izbor.

Izvor Internet

 

Veliki i strašan zamak tu i tamo ipak treba promene. Zamenite oklope Alcinom Dimitresku koje na ponudio Raq pretvara svaki oklop u zamku Dimitrescu u ljupku statuu glavne dame kuće.  Ukoliko vam nije jasno zbog čega bi to neko radio i šta je tu opasno, možda je bolje reći da statue ledi Dimitresku nisu u bilo kojoj pozi. Ove statue prikazuju Alcinu u punom sjaju, ispruženih kandži i ponosno podignute glave. Kada vidite ove statue trebalo bi da pomislite da se ova žena krije iza bilo kog ugla. U stvari, lako je zameniti jednu od visokih statua sa pravom. Ukoliko volite da se štrecate i poskakujete od iznenađenja svaki put kada otvorite vrata, ovaj mod vredi. 

 

Izvor Internet

 

Pravi horor,  ljubav i strah, kao telo ledi Dimitrescu sa licem Toma Tank Engine-a. Count Theodora mod koji nudi CrazyPotato, zamenjuje ledi Dimitresku sa Tomasom iz istoimene popularne dečje televizijske emisije. U stvarnosti čini mnogo više od toga. To bi se podrazumevalo, ali tenkovski motori ne bi trebalo da imaju privlačna ljudska tela, niti atraktivna ljudska tela da imaju glave tenkovskih motora. Kontrast između modela Ladi Dimitrescu i nepomirljivog praznog lica Thomas Tank Engine deluje nervozno, a tu je i nešto dvostruko uznemirujuće u visokoj gospođi sa vozom koja polako korača prema igraču, smirena i spremna da ubije.  Video snimci moda u akciji samo naglašavaju koliko je nadrealan. Grof Teodora čak uzima pušku u lice i nastavlja da se kreće. 

Izvor Internet

 

Dosta vam je tih muva koje lete oko ćerki? Mod Daughters Flies Removal ih u potpunosti uklanja, pružajući vam bolji pogled na Belu, Kasandru i Danijelu.  Mnogi su rekli hvala AlphaZomegi na alatima i JTeghius Kittiusu na RE8 Ultimate spisku datoteka.

 

Izvor Internet

 

Mod Lady Wong menja glavi velike lejdi i stavlja mnogima omiljeni lik Ade Wong, i to u crvenoj haljini.

Izvor Internet

 

Tu je i Dante uz Dante over Chris mod koji su ponudili alphaZomega i fluffyquack.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41096
Resident Evil Village, osmi glavni nastavak čuvene Resident Evil franšize donosi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4732
Remek delo koje je definisalo žanr, Resident Evil 2 se vraća, kao poptuno nova igra. Po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

07.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Capcom se vratio korenima horora Resident Evil-a sa Village-om koji donosi tipičan razvoj onoga što možemo očekivati od licence i verujte nam da ćete ...
24.
Mar.
2021.
Vesti/Najnovije
Resident Evil serijal proslavlja 25 godina postojanja pa je tim povodom Capcom najavio još jedan Resident Evil Showcase za april.
09.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Postoje oni koji se toliko plaše gejminga da će svom detetu dozvoliti toliko pogrešnih stvari samo da ne bi igralo igrice. Kako im objasniti ko...