Vesti/Najnovije
13.05.2021.

Ratchet & Clank: Rift Apart - PS5 izgleda neverovatno!

Budućnost je tu!

Prošle godine je sav smisao PlayStation 5 opcija došao do izražaja kada je nova Ratchet & Clank igra objavljena prošle godine. Programer Insomniac Games predstavio je Ratchet & Clank: Rift Apart tokom Sony PS5 otkrivanja. Dvojac koji čuva galaksije i koji se gotovo trenutno teleportuje od planete do planete, u deliću sekunde, sa punim i grafički bogatim okruženjima. Bio je to kul trik, jedan od onih „koji pokazuju snagu PlayStation 5“ momenata. Čini se da se Insomniac ne oslanja isključivo na taj tehnički blistavi trik za međudimenzionalno putovanje koje je omogućio PS5-SSD za Ratchet & Clank: Rift apart. Clank sada ima potpuni ray tracing, a Insomniac koristi PS5-ov DualSense kontroler kao alat koji obezbeđuje da se Ratchet & Clank  zloglasni arsenal otkačenih pušaka oseća živopisnije i realnije nego ikad.

Insomniac takođe želi da nas iznenadi pričom.  „Priča je ono gde ćete videti najveću razliku“, rekao je Mike Daly, direktor igre Rift Apart. „Naše kinematografske performanse su zaista vrhunske i kompletno vas uvlače u priču i čine likove smislenim i simpatičnim.

Rift Apart nam dovodi još jednog glavnog junaka i to više nije samo Ratchetova ili Clankova priča. To je takođe Rivet, novi Lombax lik. Krznena heroina iste vrste kao i Ratchet, i živi u alternativnoj dimenziji. Naši junaci će je sresti dok budu tražili svog dugogodišnjeg neprijatelja, zlog doktora Nefarious. Zli doktor krade Dimensionator, uređaj predstavljen 2007. godine u  Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction.

Ukratko: Nefarious radi neke čudne stvari koje cepaju dimenzije, a Ratchet i Clank sew nalaze na putovanju kroz čudne nove svetove. U stvarnosti koju poznajemo, Ratchet i Clank lako i uvek iznova poraze Nefarious-a. U Rivetovoj stvarnosti, Nefarious je pronašao način da bude uspešan, postao je vladar koji vlada gvozdenom pesnicom. Rivet (i neke druge verzije Ratchet & Clank likova u alternativnim dimenzijama) se bore protiv njega kao deo pokreta otpora. Nefarious City, njen dom, mračni je kontrast svetlom, utopijskom futurističkom svetu koji je poznat Ratchet-u.

Kreativni direktor Rift Apart, Marcus Smith je rekao tokom pregleda igre prošle nedelje da Rivet "istrajnost održava u životu" i da će igrači saznati više o njenoj borbi i ličnim odnosima šire glumačke ekipe tokom igre. Vodeća autorka Lauren Mee je dodala da Rivet ima izrazitu ličnost i puno istorije u svojoj neobičnoj dimenziji - drugim rečima, ona nije samo ogledalo Ratcheta sa krznom od lavande i pirsingom. Iako nije imala prijatelja da joj pomogne kao šti je to Clank pre događaja u Rift Apart, ona je optimistična i necinična, rekla je Lindsay Thompson, viši animator u Insomniac-u.

Insomniac je prikazao Rivet tokom live promocije koja je održana preko Zoom-a, demonstrirajući kako se novi Lombax kreće kroz svetove. Može da se provlači kroz okruženja kao u igrama o superheroju Spider-Man, i da se mlatara po zidovima poput preživelih iz zabavne post-apokalipse Sunset Overdrive. Savršeno koristi široku lepezu čudnih pušaka, baš kao i Ratchet.  

Na svom putovanju, Ratchet, Clank i Rivet će naići na nove i stare prijatelje, od kojih su neki poznati, ali redizajnirani kroz objektiv alternativnih dimenzija. Pro hoverboarder Skid McMarx iz prošlog Ratcheta će se ponovo pojaviti kao Phantom, član Rivetine grupe otpora u Nefarious City. A Rusty Pete, svemirski gusar, pojaviće se kao Pierre Le Fer, razuzdani, morski otkačeni pevač. On je još uvek svemirski gusar, ali sada ima francuski akcenat i prepušta borbu svojim drugovima. Njihovi nastupi tokom demo snimka su učinili sve koji su gledali radoznalim i naterali ih da se zapitaju kako će izgledati drugi Ratchet & Clank likovi, poput kapetana Qwark-a u njihovim alternativnim oblicima u Rift Apart.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4228
Igrajte igru, zasnovanu na filmu, koji je zasnovan na igri. Ratchet & Clank je nova ig...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Ušteda 52%
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499,00 RSD
1.199 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50045
Ratchet i Clank putuju u drugu dimenziju Nove moći, novo oružje i alatke Veliki bro...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Ušteda 52%
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
4.799 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50012
Kreni u epsku avanturu prepunu opasnosti – ili napravi tim od dvoje ili četvoro a...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499,00 RSD
3.599 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50002
Okupite se i podelite sa svetom: vreme je za ples sa Just Dance 2021! Prva franš...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

11.
Apr.
2023.
Ova mama je gejmer
Godinama se govori o tome da je gejming industrija budućnosti ali u Srbiji je mnogima to i dalje teško da shvate. Najnoviji potez kompanije Hissense ć...
14.
Apr.
2021.
Playstation
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontro...
14.
Feb.
2021.
Playstation
PlayStation 5 je impresivna konzola i to ne samo zbog svoje procesorske snage i grafičkih mogućnosti već i zbog DualSense kontrolera koji predstavlja ve...