Vesti/Najnovije
18.06.2021.

E3 - Šta nismo videli

Spisak neispunjenih očekivanja je poduži

O Nintendo Pro konzoli se govori mesecima. Pojavljuju se i slike, specifikacije pa čak i preporulena cena. Nintendo Direct u okviru E3 je u jednom momentu imao preko milion gledalaca online ali se broj smanjio za pola kada su shvatili da Pro i dalje ostaje tajna. 

 

Ove godine, neki od izdavača su dali uvid u igre koje neće prikazati na E3, na neki način da smanje hype pre nego se sve otme kontroli. Znali som da ne treba da očekujemo Hollow Knight: Silksong, Gotham Knights, Suicide Squad, The Division: Heartland, Hogwarts Legacy, ili  Call of Duty: Vanguard. Isto je bilo i sa  Dead Island 2, Saints Row, Metro ili TimeSplitters.

Nismo se nadali ni The Elder Scrolls 6 takođe, jer smo znali da će se Bethesda fokusirati na Starfield, iako su fanovi ubeđeni na osnovu naznake na trejleru. Pod možda su se vodlike igre koje se očekuju u julu mesecu na EA Play kao Dragon Age 4 i možda nastavak za Star Wars: Jedi Fallen Order.

Kada je u pitanju Star Wars, nismo očekivali da vidimo mnogo od onoga što radi Massive Entertainment, developer The Division, ali su se neki nadali tokom Ubisoft Forward show. Naravno, dobili smo ništa ali to je neuporedivo manje razočarenje od toga da smo takođe ostali uskraćeni za Beyond Good & Evil 2. Podsećamo vas da je ova igra trebalo 2019 da ima beta verziju za igranje a sada se priča da igra možda neće ni ugledati svetlost dana. Najava je bila 2017. a sada je već 2021.

 

 

Ubisoft ništa nije objavio ni o Splinter Cell, Skull and Bones, kao ni Assassin's Creed Tournament, Tom Clancy FPS ili Roller Champions, free-to-play multiplayer igru koja je u osnovi Rocket League na skejtu i bila bi idealna za iznenađenje tipa možete je igrati sada lansiranje tokom strima. 

Square Enix je takođe imao razočarenja tokom svog predstavljanja. Final Fantasy 16 nismo videli. Nije bilo najave za PC port za Final Fantasy 7 Remastered. Činjenica da najavljeni Final Fantasy Pixel Remasters ne stiže na konzole je samo još jedno njihovo razočarenje za PC igrače i konzolne igrače i to u samo jednom predstavljanju. Svi koji su se nadali informacijama o novoj Deus Ex igri su jedino dobili informaciju da Eidos-Montréal radi na Marvel's Guardians of the Galaxy! Hmm... neki kažu da je i to bolje nego novi Tomb Raider. A kada već spominjemo Tomb Raider, nismo videli ni informacije o sledećoj Lara Croft igri ili  Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy collection o kojima se priča od marta zbog "curenja informacija"..

Ukoliko niste u stanju da pojmite koliko su fanovi developera Square Enix razočarani njihovim E3 showings, samo bacite pogled na trejlere na YouTube. Većina ima hiljade i hiljade dislikes a na primer,  Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin ima 7,600 dislajka.

 

 

Xbox i Bethesda show je poslužio kao podsetnik da Microsoft prikazuje monopol na delu. Nove igre iz Obsidian i Arkane i neočekivana najava za Psychonauts 2 i Stalker 2 pored Microsof igara Age of Empires 4 i Forza Horizon 5. Pored toga, i Starfield-a činjenica je da nismo saznali nešto o Avowed, FPRPG u Pillars of Eternity setingu ili Everwild.

 

 

OK, znali smo da će Covid-19 pokvariti mnogo toga u gejming industriji ove godine ali da li smo očekivali baš toliko?

Firaxis Marvel igra objavljena za 2K was nije toliko iznenađenje kao što su Scorn, Fable, Perfect Dark, Ghostwire Tokyo, Hellblade 2, i Forspoken. Nismo videli Capcom astronautsku igru Pragmata, kao i Weird West. Novi Silent Hill ne treba ni spominjati kao veliko razočarenje!

Ipak, nakon ovog E3, lista očekivanih hitova u 2022 godini se povećava!

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50078
Broj igrača: do 128 Zahteva: pristup internetu i Playstation Plus  pretplatu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50075
Oddworld: Soulstorm je veći, jači, bolji akciono-avanturistički platformer od svojih ču...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Red Wings: Aces of the Sky je dinamična akciona igra u kojoj ćeš svedočiti never...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Približavamo se završetku E3 2021 i već smo videli mnoštvo ekspanzija, prvog gameplay igranja i novih otkrića različitih developera  ...
14.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Ubisoft je možda neke igre pomerio za kasnije, ali, rade punom parom. Ubisoft Forward je bilo interesantnije gledati nego neke utakmice ovog vikenda.
05.
Mar.
2021.
Nintendo
Sve više se šuška o detalljima nove Nintendo konzole.