Vesti/Najnovije
23.06.2023.

Najlepše plaže u video igrama

I gejmeri imaju dušu...

Prvobitno objavljen 12.07.2021

 

 

Ove godine svi planiraju odmor. Neki će stvarno zaplivati u čistom moru i prošetati bosi po pesku, dok će pojedinci morati da se zadovolje velikim monitorima i plažama od piksela.

Znate li koje su najpoznatije plaže u video igrama?

 

DESTINY ISLANDS – KINGDOM HEARTS

Destiny Islands - Tamo žive Sora, Riku i Kairidom. Ova plaža ima čak i tajnu pećinu koja se povezuje sa srcem sveta. To ne nude ni plaže na Maldivima ili Zanzibaru! Pored toga, ovaj primorski lokal ima svoje domaće voće: voće Paopu. Priča se da ovo voće ima sposobnost da ispreplete sudbinu bilo koje dvoje ljudi koji ga dele, što znači da je savršeno odredište da povedete tog posebnog nekoga. Ili, ako ste u velikim Sorinim cipelama, svog najboljeg prijatelja iz detinjstva. 

 

 

BANOI ISLAND – DEAD ISLAND

Ako tražite plažu sa malo akcije i avanture, onda je ovo pravo ostrvo. Ostrvo Banoi se nalazi pored obale Papue Nove Gvineje i za mnoge je poznato kao raj ... a za neke je živi pakao. Zombiji, krv i leševi kojima je smeće odmaralište suprotstavljaju se Banoijeve bele peščane obale i osvežavajući bistri okean. I nijedno ostrvo napadnuto mrtvima nije potpuno bez tajne laboratorije ispod svega toga.

 

 

NEW ZACK ISLAND – DEAD OR ALIVE SERIJAL

OK, znamo da smo morali da ga stavimo na spisak a vi smislote šta ćete tamo raditi.

 

 

MOUNT DESERT ISLAND – FALLOUT 4

Nisu sve plaže sunčani raj, ali nisu nužno ni loše. Smešteno pored postapokaliptične obale Mejna, ostrvo Mount Desert (takođe poznato i kao „Ostrvo“) mesto je za proširenje Far Harbour-a Fallout 4. Ovaj DLC nudi novu lokaciju za istraživanje. Uživajte u pogledu na maglovita mora dok uživate u Nuka Coli na šetalištu. Samo ne razmišljajte o sintetičkoj koloniji. Ili mutirane pustinjačke rakove. I podmornica sa nuklearnom bombom na sebi. Vratite se, opustite se i uživajte u ozračenom vazduhu Atlantika! 

 

TORTIMER ISLAND- ANIMAL CROSSING: NEW LEAF

Jedna od najboljih karakteristika  Animal Crossing: New Leaf je dodavanje ostrva Tortimer. Na ovom tropskom odmaralištu možete sakupljati retke bubice, možete da roite i skupljate morske ukrase, pa čak i uhvatiti ajkulu ili dve! Slično tome, ovo ostrvo omogućava korisnicima da se povežu širom sveta. Zahvaljujući klubu Tortimer, igrači mogu da posete međunarodno ostrvo ili ostrvo u svojoj zemlji. Ova opcija na mreži pruža zabavu susreta sa strancima na plaži IRL, ali uz mogućnost da se doslovce izvučete iz bilo koje neprijatne situacije jednostavnim pritiskom na dugme OFF.

 

 

 

Animal Crossing: New Horizons

Toliko je fenomenalnih ostrva u ovoj igri da je teško nabrojati par najboljih... A i sami znate da se ti priča stalno menja. Ovde će vas pored plaže sačekati i Harry Potter, Residen Evil čudovišta ili Super Mario. Za svakoga ponešto.

 

 

 

 

ISLAND INSTALLATION 04 – Halo: Combat Evolved

U igri Halo, igrači se prevoze širom galaksije do neistraženih i uzbudljivih planeta. Ali nema ništa zabavnije od nivoa borbe na plaži, a upravo to Bungie pruža u Halo: Combat Evolved. Uživate u osećaju toplog sunca na oklopu Master Chief-a dok rušite baraž Unggoy. Možete se i voziti na ovoj plaži! Igrači mogu čak uskočiti u Warthog i krenuti na krstarenje plažom sa svojim prijateljima. 

 

 

 

EMERALD COAST – SONIC ADVENTURE

Na ovoj plaži imate sve. na njegovoj plaži ima sve: Palme? Da. Zapanjujuća obala? Da. Divovske Orke koje pokušavaju da unište šetalište na kojem ste? Naravno! Smaragdna obala nije samo prvi nivo Sonic Adventure, već je postala obožavana. Od njegove optimistične muzike do prethodno pomenute Orke koja pokušava da omete Sonic-ovu potragu (kao da već nije imao dovoljno posla), kada kažete „plaže za video igre“, teško je NE pomenuti Emerald Coast. I dok u drugim Sonic naslovima mogu biti i druge plaže, ova zauzima prvo mesto.

 

 

Dead or Alive Xtreme

Ova posebna grana serijala Dead or Alive nema reputaciju kvalitetnog gejmerskog iskustva. Čak i ako nekako možete prevideti kako su ove igre jezive i eksploatacione, one jednostavno nisu toliko zabavne. Ali... Plaže su prilično lepe, zar ne? Nekoliko drugih igara je isto tako zakačilo tu autentičnu atmosferu „odmarališta za turističke zamke“, sve do smešno skupih i nepraktičnih kupaćih kostima u prodavnicama suvenira.

 

Donkey Kong Country Returns

Drugi svet u Donkey Kong Country Returns-u (poznat jednostavno kao „Plaža“) obuhvata nekoliko etapa koje se odvijaju na obalama Donkey Kong ostrva. Ovu plažu naseljavaju gladne ajkule, neprijateljski rakovi i lignje, a vreme može drastično da varira od jednog područja do drugog. Za razliku od svojih prethodnika, igra ne sadrži nijedan deo plivanja. Međutim, nije lako držati glavu iznad vode, a brodske dizalice i plutajući ostaci slomljenih brodova moraćete da koristite kao improvizovane platforme. U raznim tačkama, Kong će morati da nadmaši pirate, izbegne topovsku vatru i skloni se iza kamenih zidova da bi se zaštitio od plimnih talasa. Neki kritičari su izrazili razočaranje zbog nedostatka nivoa pod vodom, ali ima više nego dovoljno toga da se radi iznad površine. Jedan trenutak, borićete se sa ogromnom hobotnicom. Sledećeg ćete surfovati na leđima prijateljskog kita. Ne može se reći šta ćete sledeće videti.

 

 

GTA V - Los Santos

 

U Los Santosu je večito leto, i iako ima još mnogo toga za uraditi, krećemo pravo na plažu. Tamo možete pronaći glisere i jedrilice i voziti se do mora, ili jednostavno oti'i na kurs ya jet ski. Mnogo je toga za videti kada ronite pod talasima u morima oko San Andreasa, ali ako ste tip koji više voli da boravi na plaži, možete pogledati lokalni primorski skate park, gledati frajere bez majica koji vežbaju na plaži Muscle, ili se uputiti na šetalište da biste se vozili na toboganu. San Andreas takođe ima reke i ogromno jezero za istraživanje, a po celoj mapi ima više osamljenih plaža ako volite atmosferu, ali mrzite one gužve u Los Santosu.

 

 

Da li smo neku plažu zaboravili?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4178
PS4 Fallout 4
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Donkey Kong - Country Tropical Freeze
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD

Slični članci

12.
Feb.
2024.
Vesti/Najnovije
Biti zaljubljen je divan osećaj. Ponekada se parovi i posvađaju, nekada je sve savršeno a nekada su tu i igre koje možete zajedno odigrati i ojačati v...
16.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Volite li dobre simulacije letenja? Evo par predloga.      
11.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Ideja da u paru sa voljenom osobom odigrate neke igre vam se čini kao savršena ideja. Sigurni smo da jeste ali dobro pazite jer pogrešan izbor ...