Vesti/Najnovije
06.07.2021.

Assassin's Creed Valhalla dodaje podršku za DualSense za PC

Moći ćete da koristite adaptivne okidače DualSense na računaru dok ste priključeni

Kao što je prvo izvestio VGC, PC verzija Assassin's Creed Valhalla sada je ažurirana tako da podržava DualSense kontroler.

Ubisoft i njihova akciona avantura igra sada imaju mogućnost upotrebe adaptivnih okidača DualSense kontrolera.  Kada je ova funkcija uključena, uglavnom ćete je primetiti kada ispaljujete lukove u Valhalli. Na primer, kada krenete da ispalite sam luk, okidač će zastati delimično i zahtevaće jedan poslednji klik da bi se strelica pravilno pustila.

Ranije smo videli ovu vrstu adaptivnog okidača u mnogim drugim igrama poput Call of Duty: Black Ops Cold War, Ratchet & Clank: Rift Apart  i ostalih prilikom pucanja iz oružja.

Trenutno se čini da je ovo jedini način na koji PC verzija Assassin's Creed Valhalla koristi DualSense kontroler sa PS5. Pored toga, adaptivni okidači za sledeću generaciju kontrolera će funkcionisati samo kada su na vaš računar priključeni putem žičane veze i zapravo uopšte ne funkcionišu preko Bluetooth veze.

Ovo je druga PC igra koja je iskoristila adaptivne okidače DualSense-a. Još u maju je otkriveno da je Metro Exodus ažuriran tako da podržava DualSense kontroler i da će korisnicima omogućiti da uključe adaptivne okidače. Baš kao i Valhalla, adaptivni okidači na DualSense-u rade samo u Metro Exodus-u dok se igraju žičanom vezom između kontrolera i računara.  Trenutno nema informacije o tome koliko drugih PC igara prati DualSense kontroler baš kao Assassin's Creed Valhalla i Metro Exodus.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50046
U PS5 Assassin’s Creed Valhalla, ti si Eivor, svirep ratnik, uzgajan uz priče bor...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kompatibilan sa: Playstation 5 konzolom, Windows računarima Povezivanje: Bežično (bluet...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.499,00 RSD
Vrsta
Nova
10.499 ,00 RSD

Slični članci

28.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Iskusni režiser koji je pomogao da se pokrene reboot Assassin's Creed kao vodeći dizajner Origins-a i režiser Valhalle, nakon 16 godina odlazi da bi se p...
14.
Apr.
2021.
Playstation
Ažuriranje sistemskog softvera za PS5 stiže i donosi unapređenja u opcijama za skladištenje igara, društvenim funkcijama i opcijama kontro...
14.
Feb.
2021.
Playstation
PlayStation 5 je impresivna konzola i to ne samo zbog svoje procesorske snage i grafičkih mogućnosti već i zbog DualSense kontrolera koji predstavlja ve...